10 syytä, miksi koiranomistaja todella on paras kumppani!

1:10

Huffington Post -lehti listasi syyt sille, miksi koiranomistaja on paras kumppani. Oletko samaa mieltä?

Koirakävelyt ehkäisevät ikäihmisten yksinäisyyttä. Katso lisää ylläolevalta videolta!

 1. Koiraihminen ei pelkää sitoutua. Hän otti koiran, josta tulee huolehtimaan jopa 15 vuotta. Koira vie aikaa ja energiaa – ja hän nauttii siitä täysin siemauksin!
 2. Koiraihminen osaa osoittaa hellyyttä. Hän rakastaa karvaista perheenjäsentään ja osaa hellitellä sitä oikein. Saatat mahtua hänen ja koiran väliin, jos pyydät nätisti…
 3. Koiraihminen ei pelästy sotkua; hän on nähnyt pentunsa pissaavan lattialle ja tullut kotiin riepoteltujen sohvatyynyjen keskelle. Hänen vaatteissaan on karvoja ja kuolaa. Jos siis olet luonteeltasi vähän epäsiisti, hän ei säti sinua tai järkyty.
 4. Koiraihminen ei ole materialisti. Jos pudotat hänen puhelimensa, hän ei saa kohtausta – tavaroiden tärkeys vähenee näet kummasti, kun koira syö kolmet aurinkolasit ja yhden todella, todella kalliin kaukosäätimen. 
 5. Koiraihminen on aktiivinen. Koirahan vie hänet lenkille, satoi tai paistoi!
 6. Koiraihminen on kärsivällinen. Mikään ei kysy hermoja kuin koiranpennun kouluttaminen! 
 7. Koiraihminen osaa hoivata. Hän osaa hoitaa muutakin kuin itseään ja omia tarpeitaan:  joka päivä hän herää viemään koiran ajoissa ulos, ruokkii sen, kampaa sitä, leikkaa sen kynnet ja raahautuu viimeisenä illalla vielä ulos koiran kanssa – vaikka sataisi räntää.
 8. Koiraihminen ei ole turhan vakava. Kun olet nähnyt koirasi pelästyvän omaa pieruaan, et enää ota elämää niin kovin vakavasti! Pienet asiat eivät stressaa koiranomistajaa, kun hän katsoo koiransa sekoilua uuden lelun kanssa.
 9. Koiraihminen ei luovu periaatteistaan. Koiraan sitoutuminen kertoo, että hän ymmärtää, ettei koirasta enää luovuta – vaikka mikä tulisi eteen. Eikö vuokrakämppä hyväksy lemmikkejä? Selvä, aika etsiä uusi asunto. 
 10. Koiraihminen tietää jo, millaista on pyyteetön rakkaus – sehän odottaa häntä kotiovella joka päivä.


Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

  MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.