Nainen huuhteli piilottelemansa kokaiinipussin alas samppanjalla, koki äkkikuoleman lentokentän bisnesluokassa: ”Mitä ihmettä hän oikein ajatteli?”

Skotlantilaissyntyisen Victoria Buchananin oli tarkoitus palata lomamatkalta takaisin kotiin Dubaihin viime vuoden maaliskuussa.

42-vuotias kolmen lapsen äiti Victoria Buchanan istui lentokentän ykkösluokan lepotilassa, kun hän kaikessa hiljaisuudessa nielaisi kokaiinia sisältävän pussin. Naisen kuolinselvityksestä ilmenee, että tämän hallussa oli ollut lentokentällä huumeita.

”Mitä ihmettä hän oikein ajatteli?”

Nainen romahti ykkösluokan lepotilan lattialle sen jälkeen, kun hän oli huuhtonut kokaiinia sisältävän pussin alas samppanjalla.

Silminnäkijät uskoivat naisen saaneen allergisen reaktion ja ulkopuoliset antoivat hänelle adrenaliinipistoksen, jonka nämä löysivät naisen käsilaukusta. Buchanan piti pistosta mukanaan palmuöljyallergiansa vuoksi.

Yahoo News kertoo, että nainen oli kiidätetty sairaalaan, jossa hänet todettiin myöhemmin samana päivänä kuolleeksi. Kuolinselvitys vahvistaa, että naisen vatsasta löytyi uudelleensuljettava pussi, joka sisälsi kokaiinia.

Avustava kuolemansyyntutkija Andrew Bridge kuvaili kuolemaa vahingoksi.

– Kysyn vain, että mitä ihmettä hän oikein ajatteli?

Buchananin aivoista oli löytynyt vaurioita, jotka johtuivat sydämen pysähdyksestä. Sydän oli puolestaan pysähtynyt huumeiden yliannostuksen vuoksi.

– Emme saa koskaan tietää, miksi hän otti moisen riskin. Olen kuitenkin helpottunut, että se tapahtui hänen omasta päätöksestään eikä tapaukseen liittynyt uhkailua tai väkivaltaa.

Tunnettiin viihdekäyttäjänä

Buchanan oli ollut lomamatkalla aviomiehensä Mark Buchananin kanssa Britanniassa, jossa he olivat hankkineet kokaiinia noin 200 punnalla eli reilulla 200 eurolla.

Nainen oli ilmeisimmin päättänyt nielaista pussin lentokentällä, kun hän oli tajunnut pitävänsä hallussa kiellettyä ainetta.

Muutaman päivän aikaisemmin Dubaihin matkustanut mies kertoi, että pariskunta käytti huumeita lähinnä juhliessaan lomamatkoilla.

Nainen oli ammatiltaan opettaja ja hän työskenteli Arabiemiirikunnissa. Erään median mukaan hän oli tunnettu myös hyväntekijänä, ja hän oli kiinnostunut parantamaan nepalilaisten lasten koulutusmahdollisuuksia.

Lue myös:

    Uusimmat