Mainos

Karibialaisessa hotellissa karmiva kuolemien suma – kolme turistia kuoli alle viikon sisällä: "Tämä on kaukana sattumasta"

Dominikaanisessa tasavallassa tutkitaan epäilyttävää kuolintapausten sumaa.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniasta kotoisin ollut Miranda Schaup-Werner oli lomailemassa karibialaisessa hotellissa miehensä kanssa, kun hän yhtäkkiä menehtyi hotellihuoneessaan toukokuun 25. päivä. Fox Newsin mukaan 41-vuotias nainen oli nauttinut juoman huoneen minibaarista, jonka jälkeen hän oli lyyhistynyt Bahia Principe Hotellin lattialle.

Tästä kului vain viisi päivää, kun hotellissa todettiin toinen kuolintapaus. Marylandista kotoisin olevat Edward Nathaniel Holmes ja Cynthia Day olivat saapuneet hotelliin samana päivänä kuin Schaup-Werner menehtyi.

Hotellin työntekijä löysi pariskunnan kuolleena hotellihuoneesta. Työntekijä oli käynyt tarkistamassa hotellihuoneen tilanteen, sillä pariskunta ei ollut kirjautunut ulos hotellista määräaikaan mennessä.

Menehtyi äkillisesti

9-vuotishääpäiväänsä hotellilla viettänyt Schaup-Werner on läheisten mukaan sairastanut sydäntulehduksen noin 15 vuotta sitten, mutta oireet hoidettiin aikanaan ja hän sai tuolloin tarvittavan lääkityksen. Nyt viime kuussa äkillisesti menehtynyttä naista jäävät kaipaamaan hänen aviomiehensä sekä omaiset.

– Olemme kaikki hyvin surullisia ja shokissa, pariskunnan puhemiehenä toimiva sukulainen, Jay McDonald kertoi.

McDonaldin mielestä hotellihenkilökunnan käytös vaikutti vakavassa tilanteessa hyvin huolimattomalta, jopa piittaamattomalta.

"He vain totesivat hänen olevan kuollut"

Schaup-Wernerin aviomiehen mukaan nainen oli ottanut juoman huoneen minibaarista, kiljaissut kovaan ääneen ja lysähtänyt maahan. Mies oli yrittänyt elvyttää naista, mutta turhaan.

Mies hälytti paikalle hotellilääkärin, joka antoi naiselle epinefriinipistoksen, jota yleisesti käytetään muun muassa allergisissa reaktioissa. Nainen ei kuitenkaan reagoinut pistokseen.

– Siinä vaiheessa he vain totesivat hänen olevan kuollut. He tekivät hyvin pintapuolisen tarkistuksen hänelle.

Kaikilla sama kuolinsyy

Kaikkien kolmen ruumiinavauksissa on ilmennyt, että heillä oli sama kuolinsyy. Jokaisella todettiin hengitystie- ja keuhkoödeema, mikä tarkoittaa nesteen kertymistä keuhkoihin.

Oikeuslääketieteellisten tutkijoiden mukaan Holmesin ja Dayn tapauksessa vaaditaan vielä jatkotutkimuksia.

”Kaukana sattumasta”

McDonald kertoi Fox Newsin haastattelussa, että Schaup-Wernerin omaiset ovat pöyristyneitä kuullessaan hotellin toisesta kuolintapauksesta.

– Tämän on kaukana sattumasta. He menehtyivät vain viisi päivää myöhemmin ja heillä todettiin vieläpä sama kuolinsyy. Tämä vie koko tapauksen uusiin sfääreihin.

– Jotain on meneillään, ja haluamme tietää, mitä se on.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja