Nainen huomasi huvittavan yksityiskohdan Tinderissä – ex-poikaystävältä raivostunut kuittaus

Amerikkalaisnaisen hauska huomio ei naurattanut ex-poikaystävää.

Kun oklahomalainen Breanna törmäsi Tinderissä ex-poikaystäväänsä, ja havaitsi tämän käyttävän saman kuvan eri puolikasta kuin hän itse, päätti hän jakaa hauskan huomionsa Twitterissäkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kun löydät exäsi Tinderistä ja.... (olemme ystäviä, joten ei hätää)", nainen twiittasi julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Kuvaan hän oli yhdistänyt oman profiilikuvansa exänsä profiilikuvaan ja saanut näin aikaan yhden kokonaisen kuvan. Twiitti keräsi somessa joitain kymmeniä tuhansia tykkäyksiä, ja sai ihmiset lähinnä kiistelemään siitä, kumpi ex-pariskunnan osapuolista oli se viehättävämpi.

Loppujen lopuksi tieto twiitistä kantautui kuitenkin myös kyseisen ex-poikaystävän, Adrianin, korviin, eikä hän ollut lainkaan huvittunut Breannan tekemästä huomiosta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Me erosimme, koska valehtelit aina ja halusit exäsi takaisin (emme ole ystäviä), kiukustunut Adrian twiittasi.

Adrianin twiitin suosio räjähti käsiin, ja se on ansainnut jo reilusti yli 700 000 tykkäystä ja yli 220 000 uudelleentwiittausta.

Moni draamaa janoava Twitter-käyttäjä nautti Adrianin tiukasta kuitista, kun taas toiset ihmettelivät, miksi mies koki tarvetta tylytykseen Breannan sympaattisen twiitin jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Nyt ymmärrän, miksi hän (Breanna) petti", twiittasi kt-niminen käyttäjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Onnea, tyyppi! Pystyt nappaamaan viattoman vitsin ja käyttämään sitä jonkun alas vetämiseen! Hienosti saatu miehet kaikkialla näyttämään huonoilta", totesi Kaleb Glover sarkastiseen sävyyn.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat