Nainen heitti pallon mereen puhelinnumeronsa kera – sai yllättävän vastauksen kuusi vuotta myöhemmin

Naisen romanttinen ele päättyi vuosia myöhemmin huijausyritykseen.

Jos pullon sisään sujautettu viesti kuulostaa liian vanhanaikaiselta, kokeile tämän naisen tekniikkaa. Pullopostin sijaan kentuckylainenTwitter-käyttäjä @_hrbb eli Hayley kirjoitti softball-palloon nimensä ja puhelinnumeronsa, ja kehotti söpöjä miehiä ottamaan yhteyttä.

Kuusi vuotta myöhemmin Hayley sai vastauksensa.

Hayleylle tekstiviestin lähettänyt henkilö kertoi olevansa Adam ja löytäneensä pallon rannalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kauaa ei Hayley ehtinyt iloita uudesta kontaktistaan, sillä pian hän sai mysteeritekstaajan kiinni huijausyrityksestä.

"Päivitys: kuolen. Adam oli oikeasti Ashley, mutta Ashley oli oikeasti Kelsi", Hayley päivitti myöhemmin. Mukaan hän liitti kuvakaappauksen, jossa salaperäinen viestittelijä tunnusti kepposen.

"Sait minut kiinni. En ole Adam, yritin vain olla söpö mies. Voimme silti olla ystäviä, olen pahoillani", Hayleylle tekstattiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nettikansa ilahtui absurdista viestinvaihdosta. Moni uskoi, että somesuosio voisi auttaa Hayleyta joka tapauksessa tapaamaan söpöjä miehiä – etenkin, kun hänen puhelinnumeronsa on nyt kaikkien nähtävillä Twitterissä.

"Ehkä nyt saat jotkut niistä kuusi vuotta sitten haluamistasi söpöistä miehistä tekstaamaan sinulle", twiittasi Steven Bailey. "Toivottavasti", Hayley kuittasi takaisin.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Someecards

***


Lue myös:

    Uusimmat