Mainos

Deittikumppani väitti menevänsä vessaan – julma totuus tuli tekstiviestillä

Deittikumppaninsa ulkonäköön tyytymätön nainen lähetti tälle suorasanaisen tekstiviestin karattuaan treffeiltä.

Erilaisten deittisovellusten ja nettideittailun kulta-aikana yksi asia on liki varmaa – kuvasi on googlattu deittikumppanisi toimesta ennen treffejä.

Mutta parhaimmastakin etsiväntyöstä huolimatta ei deittikumppanin ulkonäkö välttämättä kohtaakaan todellisuudessa omia mieltymyksiä. Tämän sai tuta eräs nainen, joka turvautui pakoon, kun mies ei vastannutkaan hänen mielikuvaansa.

Kyseinen mies twiittasi kuvakaappauksen tekstiviestistä, jonka nainen lähetti hänelle valehdeltuaan käyvänsä vessassa – ja itse asiassa karattuaan deiteiltä kokonaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies kirjoitti kuvan saatesanoiksi: "Olen treffeillä. Vein pätkän katsomaan uutta Star Wars -elokuvaa... ja pätkä sanoi, että menee vessaan. Sitten sain tämän viestin."

Karattuaan tekosyyn suojin nainen tekstasi miehelle: "Hei, olen pahoillani, kun teen näin. Mutta ajattelin oikeasti, että näyttäisit samalta kuin näytät Twitterissä. Tiedän, että varmaan vihaat minua tämän vuoksi, ja ansaitsen sen, mutta haluaisin olla saatavilla jollekin paremman näköiselle. Olet hyvä mies ja sinulla on uskomaton sydän. Olen varma, että joku arvostaa sitä."

Twiitti on saanut kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia. Eräs Twitter-käyttäjä kiinnitti huomiota olennaiseen: "Hän lähti pois kesken Star Warsin... Mikä hitto häntä vaivaa?"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.