Emilyn hämmentynyt reaktio jäätävän rivoon Tinder-viestiin sai miehen laukomaan törkeyksiä – somessa täystyrmäys: "Todella kuvottavaa"

2:38
Entä jos Tinder-keskustelut käytäisiin kasvokkain?

Emilyn hämmentynyt reaktio rivoon aloitusviestiin sai miehen raivon partaalle.

Vaikka erilaiset deittisovellukset ovat moderni tapa deittailla, aina kohtaamiset eivät suju kuin elokuvissa. Toisinaan jo pelkkä viestittely voi olla niin tuskallista, ettei tapaaminen tule kyseeseenkään. Muistatko esimerkiksi miehen, joka haukkui Tinder-matchinsa mekon yllättävin seurauksin? Tai miehen, jonka tiukat säännöt karkottavat monet potentiaaliset deittikumppanit tiehensä?

Nyt Twitterissä kauhistellaan Matt-nimistä miestä, joka lähti haukkumalinjalle havaittuaan, ettei hänen irstas aloituksensa saavuttanut toivottua tulosta vastapuolessa.

Essexiläinen tanssinopettaja Emily Langsdon julkaisi Twitterissä kuvakaappauksen Mattin kanssa Tinderissä käymästään keskustelusta, uutisoi muun muassa Mirror.

Härski aloitus vaihtui suoriin haukkuihin

Jo miehen aloitusviesti oli kyseenalainen: "Olen mustasukkainen sydämellesi. Se sykkii sisälläsi, ja minä en..."

Hämmentynyt Emily ei osannut vastata muuta kuin: "No. Tuo oli. Erilaista."

Matt oletettavasti päätteli, ettei härski aloite toiminut toivotulla tavalla ja siirtyi suoraan hyökkäyslinjalle kutsuen naista "lutkaksi". Tinder-miesten hyökkäävä käytös on herättänyt keskustelua aiemminkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuo lihavako?"

Matt tiedusteli, oliko Emily Tinder-profiilin kuvistaan kolmannessa oikealla vai vasemmalla, johon nainen vastasi olevansa "tietysti se sinitukkainen".

"Mitä, tuo lihavako?" töksäytti Matt, ja Emilyn todetessa miehen olevan varsinainen ilo (eng. delight) halusi mies viimeisen sanan ja totesi "lihavan" Emilyn taatusti pitävän Angel Delight  -jälkiruoasta.

"Todella kuvottavaa"

Twitterissä Emilyn julkaisulla on yli 40 000 tykkäystä. Moni on ollut Tinder-Mattin käytöksestä järkyttynyt.

– Todella kuvottavaa, totesi Danhi, ja huomautti, että haukuistaan huolimatta Matt kuitenkin oli tykännyt Emilyn profiilista matchatakseen tämän kanssa.

– Aloitusrepliikki on hauska, reilu peli, loput on sekasotkua, totesi puolestaan Lee Watson, ja Emily totesi olevansa samaa mieltä.

– Vältelkää Matteja hinnalla millä hyvänsä, tytöt, varoitti puolestaan Bets ja julkaisi twiittinsä yhteydessä kuvakaappauksen toisen Mattin kanssa käymänsä keskustelun. Tinder-miesten kyseenalaista mainetta ylläpitävä Matt halusi kysyä naiselta "henkilökohtaisen kysymyksen".

Matt: "Ovatko rintasi aidot?"

Mattin suoraan kysymykseen Bets kuittasi: "Ei, mutta penikseni on."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja