Nainen halusi "koetella uskoaan" ja ajoi tahallaan nokkakolarin: "Hän luotti siihen, että Jumala huolehtisi hänestä ja muista"

Yhdysvalloissa Pennsylvaniassa viisikymppinen nainen on pidätetty auton kolaroinnista tahallaan. Kolaroinnin syy oli epätavallinen: naisen tarkoituksena oli selvittää, minkä verran hänellä on uskoa. Tapauksesta kertoo CNN.

Poliisin mukaan nainen oli ajanut valtatiellä useamman tunnin ajan odottaen ”Herran kutsua”. Tämän jälkeen hän oli yllättäen päättänyt törmätä vastakkaisella kaistalla ajaneeseen henkilöautoon.

Poliisi kertoo, että nainen halusi "koetella uskoaan" ja yrittää ajaa vastaan tulleen auton lävitse.

Kolarissa loukkaantui naisen lisäksi kaksi muuta

Sekä nainen että kaksi vastaan tulleessa ajoneuvossa ollutta loukkaantuivat kolarissa. Toinen kolarin vastapuolen loukkaantuneista on 14-vuotias tyttö. Heidät kuljetettiin paikan päältä sairaalahoitoon.

Viisikymppistä naista syytetään nyt päälle karkauksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

– Nainen ei pelännyt muiden loukkaantuvan kolarissa, sillä hän uskoi Herran huolehtivan heistä. Hän myös luotti siihen, että Jumala huolehtisi hänestä, kertoo tapausta tutkiva poliisi Bruce Balliet Pennsylvanian liikkuvasta poliisista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja