Mainos

Nainen halusi eroon raskauskiloista – sai rasvaimusta karmeat vammat: "Ensin ajattelin, että tämä on normaalia"

Quanna Brown, 34, päätti mennä rasvaimuun. Tuloksena oli karmiva vamma.

Kesäkuussa 2015 Quanna Brown, 34, päätti mennä rasvaimuun. Nainen koki, että lapsen saaminen ja raskauskilot olivat huonontaneet hänen itsetuntoaan: amerikkalaista Brownia oli myös kiusattu ja kutsuttu jopa rumaksi.

Brown halusi tarjota itselleen jotakin erityistä, eräänlaisen "äidin muodonmuutoksen". Brown etsi netistä hyvät arvostelut saaneen lääkärin. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti: jo neljän päivän kuluttua rasvaimusta Brown alkoi kokea kipuja eikä voinut liikkua.

– Tuntui, kuin sideharsot olisivat olleet liian tiukalla, enkä voinut kävellä. En ollut koskaan ollut leikkauksessa, joten ensin ajattelin, että tämä on normaalia, Brown kuvaa Daily Mailille.

– Saatoin haistaa sen, ja nähdä märkää ja verta, kuin haava olisi tulehtunut, tuntui, kuin ihoni olisi repeämäisillään. 

"Lapset saavat minut jatkamaan"

Kun Brown viimein pääsi jälkitarkastukseen, tilannetta yritettiin korjata lääkkeillä. Brownin vanhemmat vaativat lääkäreitä korjaamaan tilanteen.

Brown ramppasi vastaanotolla, ja hänet kotiutettiin kerta toisensa jälkeen. Lopulta kamalista kivuista kärsinyt Brown kiidätettiin hoitoon. Brownin leikkaushaava oli auennut ja tulehtunut. Lääkärit eivät omien sanojensa mukaan olleet kohdanneet mitään vastaavaa.

Nyt fysioterapiasta apua saanut Brown kiittää lapsiaan siitä, että on jaksanut taistella vaikeuksien läpi. Hän odottaa kolmatta lastaan.

– Lapset saavat minut jatkamaan. En voi katsoa vatsaani, se muistuttaa minusta sientä. Mutta se, että tyttäreni halaa ja pussaa minua, saa oloni tuntumaan paremmalta. Monet ystävistäni eivät tiedä, mitä olen kokenut, koska hymyilen aina.

 

Lähde: MVPhotos, Caters news, Dailymail.co.uk

***

8:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.