Mainos

Fitness-mallin vartalo tuhoutui aivokasvaimen vuoksi: "Olin vihainen ja itkin koko ajan"

Vicki Perez huomasi jonkin olevan vialla lokakuussa 2015, kun hän alkoi lihoa. Alle vuodessa hänen painonsa nousi 20 kiloa.

Kuvassa Vicki hymyilee punaisissa bikineissä. Menossa on fitness-show vuonna 2013. Kaksi vuotta myöhemmin kisakunto oli vain muisto.

mvphotos-0323924213
Copyright: MVPhotos, Caters news . Photographer: MVPhotos, Caters news .
mvphotos-0323924295
Copyright: MVPhotos, Caters news . Photographer: MVPhotos, Caters news .

Vicki Perez huomasi jonkin olevan vialla lokakuussa 2015, kun hän alkoi lihoa. Alle vuodessa naisen paino nousi noin 58 kilosta 78 kiloon. Perez kärsi turvotuksesta: hänen jalkansa paisuivat niin, ettei hän voinut käyttää kenkiä.

– Kuntosali ja fitness ovat aina olleet intohimoni. Treenaan päivittäin. Olin shokissa, kun huomasin kasvojeni turpoavan, käteni ja jalkani turposivat kuin ne pidättäisivät vettä. Jalat olivat niin turvonneet, että minun piti käyttää miesten kenkiä, eivätkä vaatteeni mahtuneet ylleni, Perez muistelee Daily Mail -lehdessä.

Lopulta syy Perezin ongelmaan alkoi selvitä. Turvotuksen syyksi diagnosoitiin korkeiden kortisolitasojen aiheuttama sairaus. Huonot uutiset eivät loppuneet tähän, sillä tammikuussa 2016 Perez sai tietää, että hänellä on aivokasvain, joka oli aiheuttanut aiemman sairauden. Kasvaimen löysi vasta alan spesialisti.

– En ole varma, kauanko minulla oli ollut kasvain. Luulin, että kuolen. Kaksi päivää ensimmäisen leikkauksen jälkeen jalkani palautuivat normaaleiksi, Perez muistelee.

Perez leikattiin kahdesti, ja kasvain saatiin poistettua. Toipuminen oli rankkaa: esimerkiksi liikkuminen aiheutti Perezille tuska. Hänen piti opetella kävelemään ja juoksemaan uudelleen.

– Olin vihainen ja itkin koko ajan, nainen kuvaa.

Nyt Perezin paino on laskenut 68 kiloon. Hän jatkaa toipumista, ja haluaa tarinallaan jakaa tietoa.


Lähde: MVPhotos, Caters news, Daily Mail

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.