Mainos

Aviomies haukkui miehen näköiseksi – vaimo kärsi 13 vuotta rintaleikkausten vuoksi

48-vuotias Janey kärsi rintaimplanttiensa vuoksi 13 vuotta. Implanttikierteen aloitti miehen törkeä kommentti.

Janey Byrne, 48,  kärsi rintaimplanttiensa vuoksi 13 vuotta. Byrnen syy implanttien ottamiseen oli sekin karmiva: Byrnen Dave-mies mollasi häntä ja kutsui tätä muun muassa miehen näköiseksi.

"Menin shokkiin"

Vuonna 2004 ensimmäistä kertaa leikattu Byrne hakeutui kirurgin veitsen alle, koska Dave halveerasi hänen 36AA-kokoisia rintojaan. Byrne kertoo olleensa epävarma pienten rintojensa vuoksi jo aiemmin.

– Kamppailin asian kanssa kasvaessani, tunsin olevani hyvin poikamainen, ja itsetuntoni kärsi. En kuitenkaan koskaan harkinnut rintaleikkausta, koska ajatus siitä pelotti. Mutta yhtenä päivänä Dave seisoi takanani peilin edessä, laittoi kädet rinnoilleni ja sanoi ”sinä näytät mieheltä”, Byrne kuvasi Mirror-lehdelle.

– Tiesin, että Dave on aina ollut rintamiehiä, mutta hän ei ollut maininnut asiasta aiemmin. Menin shokkiin.

Kommentti ajoi Byrnen leikkaukseen. Dave möi BMW-merkkisen autonsa, jotta pari sai rahaa operaatioon.

Byrnelle tehtiin yhteensä viisi leikkausta, joissa käytettiin neljää paria implantteja. Leikkaavia kirurgeja oli kolme erilaista. Kaikkineen operaatiot maksoivat yli 20 000 puntaa, eikä tuloskaan ollut toivottu: Byrnelle jäi vain arpia ja runsasta turvotusta.

"Joka päivä olin tuskissa"

Ensimmäisestä leikkauksesta alkoi vuosien piina: Byrnelle asennettiin implantit, jotka piti poistaa myöhemmin. Seuraavat implantit tekivät rinnoista kireät ja kipeät. Lisäksi lääkäri vaati Byrneä ottamaan rintojen kohotuksen, jota hän ei olisi halunnut, ja teki rinnoista suuremmat kuin oli sovittu.

– Joka päivä olin tuskissa, se oli hyvin masentavaa.

Seuraavassa leikkauksessa Byrne toivoi D-kuppia, mutta väittää saaneensa F-koon implantit.

Implantit vaihdettiin jälleen uudessa leikkauksessa, ja Byrne oli tyytyväinen. Ilo kuitenkin oli hetkellinen, koska pian Byrne huomasi rintojensa olevan epäsuhtaiset. Lääkäri totesi tutkimuksessaan implanttien puhjenneen. Ne piti poistaa.

"En syytä Davea mistään"

Nyt Byrne elää ilman implantteja.

– Rintaleikkaukset ovat pilanneet elämäni, ja toivon, etten olisi koskaan mennyt laikkaukseen. Davelle kommentti siitä, että näytän mieheltä, saattoi olla heitto, eikä hän omien sanojensa mukaan muista sitä, mutta sanat jäivät mieleeni ja aloittivat 13 vuoden helvetin. Tämä on ollut draamaa draaman perään.

Omituista kyllä, pari ei eronnut. Byrne kiittelee miestään siitä, että tämä hoiti raha-asiat niin, että useat leikkaukset onnistuivat. Byrnen mukaan Daven asenne on muuttunut matkan varrella: hän on huomannut, miten rintaleikkaus on vaikuttanut Byrnen elämään.

– En syytä Davea mistään, tiedän, että hän rakastaa minua, ja haluaa, että olen onnellinen.

Dave kertoo, ettei edes halunnut Byrnelle jättimäisiä rintoja.

– Halusin vain auttaa nostamaan hänen itsetuntoaan. Rakastan häntä riippumatta siitä, millaiset rinnat hänellä on.

Lähde: MVPhotos, Caters news, Mirror.co.uk

***

4:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.