Nainen etsii salaperäistä Iristä, joka kirjoitti 21 kirjettä 72 vuotta sitten: "Hän kertoi miehelle kirjeissään useita kertoja rakastavansa tätä"

Hollie Hannan etsii Iristä, joka kirjoitti 21 rakkauskirjettä. Kirjeet on lähetetty vuonna 1946 hänen isoäitinsä nuoremmalle veljelle, Claudelle.

Amerikkalainen Hollie Hannan löysi kirjeet jo lapsena. Ne olivat hänen isoäitinsä omistamassa tavara-arkussa.

Toisen maailmansodan aikaiset kirjeet ovat jo 72 vuotta vanhoja. Ne ovat rakkauskirjeitä, jotka oli lähetetty vuonna 1946 Hannanin isoäidin nuoremmalle veljelle, Claudelle. Saadessaan kirjeet mies palveli Yhdysvaltain armeijassa.

"Viimeinen kirje vihjasi, että veli oli tulossa kotiin"

– Kun olin nuorempi, löysin ne, eikä isoäitini ollut koskaan lukenut niitä. Halusin lukea ne, eikä hän antanut, Hannan sanoo.

Nyt Hannan etsii 21 rakkauskirjeen kirjoittajaa, kertoo FOX40-uutissivusto.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kirjoittajan nimi on Iris Wood. Hän asui vuonna 1946 Kaliforniassa.

– Naisen viimeinen kirje vihjasi, että veli oli tulossa kotiin seuraavalla viikolla.

Hannan ei tiedä, miten suhteelle kävi

Hannan ei tiedä, miten parin suhteelle kävi. Claude menehtyi vain 21-vuotiaana jäätyään auton alle. Hannan onkin etsinyt Iristä muun muassa Facebookissa. 

Hannanin mukaan on selvää, että Iris ja Claude välittivät toisistaan.

– Hän aloitti kirjeet sanalla "kultaseni", ja lopetti ne "rakkaani"-sanaan, ja hän kertoi miehelle kirjeissään useita kertoja rakastavansa tätä, ja kysyi, rakastiko mies vielä häntä.

Hannan haluaa uskoa, että suhde oli pitkäikäinen. Nyt hän haluaisi palauttaa kirjeet Irikselle tai tämän perheelle – ja saada tietää, miten suhteelle kävi.

Lähde: Fox40.com

***

2:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja