Amerikkalaisnainen ruokki kulkukissaa, kun se veikin tapaamaan pentujaan – kodittomien kissojen tarinalla onnellinen loppu

Apua hylätyille lemmikeille 3:22
Suomessa hylätään 20 000 kissaa vuosittain. Mistä apua hylätyille lemmikeille?

Amerikkalaisnainen voitti kulkukissan luottamuksen ja lopulta adoptoi sen.

Kun Yhdysvaltojen Alabamassa asuva Shea Prior löysi kulkukissan pihaltaan, kesti jonkun aikaa, ennen kuin kissa luotti häneen niin paljon, että suostui ottamaan ruokaa vastaan, kertoo Bored Panda -sivusto. Kissaa silittäessään ja sitä nostaessaan Shea huomasi, että kissalta tuli maitoa, joten tällä oli jossain pentuja odottamassa.

Shea päätti yksinkertaisesti pyytää kissalta, että tämä veisi hänet pentujensa luokse.

– Aloin pyytää sitä näyttämään tien sen vauvojen luokse, ja sanoin, että lyön vetoa, että sen vauvat ovat niin nättejä, Shea kertoo lepertelystään Bored Pandalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissat saivat uudet kodit

Lepertely kannatti ja kehut toimivat, sillä seuraavana päivänä kissaemo vei Shean pentujensa luo.

– Se johti minut vajalleni, ja katsoin ja näin muutaman pienen pörröpallon katsovan takaisin minuun. Se kääntyi kyljelleen ja alkoi kutsua niitä tapaamaan minua, Shea muistelee.

Kesti kuitenkin 10–15 minuuttia, ennen kuin poikaset uskalsivat tulla Shean luokse hellittäväksi. Shea päätti auttaa kissaperhettä ja päätti siltä seisomalta adoptoida kissaemon. Hän etsi kodit myös poikasille, mutta luovutus tapahtuu vasta, kun se emolle sopii.

Koska Shea jäi työttömäksi koronaviruksen vaikuttaessa hänen työtilanteeseensa, hän perusti GoFundMe-joukkorahoitussivustolle keräyksen auttamaan eläinlääkärimaksuissa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat