Nainen ajoi autolla päin talon seinää ja osui kaasuputkeen Kanadassa – raju räjähdys tallentui naapureiden valvontakameroihin: "Se oli pelottavinta mitä olen koskaan kuullut"

Hurja räjähdys tallentui valvontakameraan kanadalaiskaupungissa 1:04

Ontariossa Kanadassa sattui viime keskiviikkona voimakas räjähdys, kun nainen epäillysti ajoi päin asuintalon seinää vahingoittaen samalla kaasuputkea, Global News kertoo. 

Paikallinen pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta myöhään keskiviikkoiltana. Räjähdys tapahtui noin viisitoista minuuttia törmäyksen jälkeen, ja siinä vahingoittui yhteensä 12 ihmistä, joista suurin osa lievästi.  

Loukkaantuneiden joukossa on neljä palomiestä ja kaksi poliisia, jotka olivat ehtineet ensimmäisinä saapua onnettomuuspaikalle. Yhden palomiehen vammat ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia.

"Se oli pelottavinta, mitä olen koskaan kuullut"

Ontariolainen Nikki Best oli keskiviikkona nauttimassa illasta talonsa pihalla olevassa kylpypaljussa, kun räjähdys tapahtui lähistöllä.

– [Ystävä] huusi meille käskien nousta paljusta, ja näimme tulipallon taivaalla. Se oli pelottavinta ja intensiivisintä, mitä olen koskaan kuullut, Best kertoo CNN -uutiskanavalle. 

Räjähdys tallentui Bestin kotitalon valvontakameraan. Videon nähtyään paikallinen palomestari Jack Burt kiitteli ihmisten käyttäytymistä tilanteessa.

– On viisasta hakeutua suojan alle, koska alueella oli runsaasti ilmassa lentävää romua. Parasta olisi hakeutua kokonaan sisätiloihin, ettet saa osumaa matalalla lentävästä rojusta, Burt sanoi.

Sen jälkeen Best ja hänen ystävänsä kiiruhtivat onnettomuuspaikalle auttamaan. 

Auton päin talon seinää ajanutta, 23-vuotiasta naista syytetään neljästä vammantuottamuksesta sekä rattijuopumuksesta.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat