Mainos

Näin valmistuu upea autokauppa Dubain tyyliin – rahaa poltettu surutta

0:35

Suomessa on jännitetty ja ihmetelty jättimäisen Sunny Car Center -autokauppa-alueen suhteen jo vuosikausia. Dubaissa suhdanteet ovat toisenlaiset ja Bentley antaakin nyt näytteen, kuinka tehdään 7 000 neliömetrin häkellyttävän upea autoliike.

Bentleyn Dubain lippulaivamyymälä avasi ovensa eilen. Kuuden kerroksen ja 7 000 kerrosneliön täytteeksi rakennukseen on tehty muun muassa henkilökohtaisia palvelutiloja, kattopuutarha, VIP-alue ja rekisterinumeron tunnistava suihkulähde.

– Suihkulähde on maailman ensimmäinen laatuaan. Se tunnistaa autoliikkeelle tulijan rekisterinumeron perusteella ja pystyy ottamaan osaksi teosta henkilön nimen tai esimerkiksi auton logon – minkä tahansa elementin, joka on grafiikkaa, Bentley tiedottaa.

Ulkoisena tunnusmerkkinä autoliikkeellä on valoteos, jonka avulla huomion saaminen on varmaa.

Teos on seinälevy, jonka valaisevat 160 000 lediä. Se pystyy värittämään itsensä kaikissa spektrin väreissä – ja tietenkin myös Bentleyn malliston ulkoväreissä.

Bentleyn mukaan rakennukseen on haettu peribrittiläistä tunnelmaa ja jokaisessa tilassa on haluttu käyttää samoja materiaaleja, kuin Bentley-autoissakin: nahkaa, puuta ja erilaisia metalliyksityiskohtia.

Myymälässä on myös huone pelkästään auton yksilöllisiä valintoja varten.

Autoille on varattu kolme kerrosta ja esillä on Continental-, Flying Spur-, Mulsanne- ja Bentayga-malleja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.