Näin Timo Lavikaisen lapset reagoivat, jos näkevät isänsä televisiossa: "Kyllä se palauttaa maan pinnalle"

Putous-tähti Timo Lavikaisen lapset eivät reagoi, jos näkevät isänsä televisiossa:"Kyllä se palauttaa maan pinnalle" 8:28
Putous-tähti Timo Lavikaisen lapset eivät reagoi, jos näkevät isänsä televisiossa: "Kyllä se palauttaa maan pinnalle"

Timo Lavikaisen perhe on onnellinen, kun isä pääsi Putouksen Allstars-kaudelle mukaan. 

Suosikkinäyttelijä Timo Lavikainen on yksi Putous Allstars -kauden tähdistä. Hän kertoo olevansa otettu siitä, että pääsi mukaan kaudelle, jossa on ohjelman kaikkien aikojen tähdet. Lavikainen on ollut kolmella kaudella mukana.

Nyt, ohjelman pressitilaisuudessa ennen lavalle nousua hän myöntää tunteneensa samaa jännitystä, mitä tunsi, kun ensimmäisen kerran hyppäsi lavalle. 

– Jännitykseen tottuu ja se muuttaa muotoaan. Kolmannella kaudella se ei tuntunut enää samanlaiselta, mitä ensimmäisellä. Nyt se sama tunne valtasi minut jälleen, Lavikainen virnistää leppoisasti. 

Myös Lavikaisen perhe oli hyvillään siitä, että mies sai kutsun ohjelmaan. Lavikaisella on vaimonsa kanssa kaksi pientä lasta: vuonna 2017 syntynyt poika ja 2019 syntynyt tytär. Lisäksi Lavikaisella on aiemmasta liitostaan aikuinen tytär.

– He olivat onnellisia, että työtäni arvostetaan. Ja varsinkin, kun heidän ei tarvitse kuunnella valitustani siitä, kuinka "minua ei kukaan ota töihin", hän naurahtaa. 

Lavikainen toteaa, että hänen lapsensa eivät enää liiemmin reaogoi, jos näkevät isänsä televisiossa. 

– Kyllä he ovat aika tottuneita siihen, että isi on telkkarissa. Sellainen palauttaa kyllä maan pinnalle. 

Mikä suosikkinäyttelijälle on tärkeintä elämässä? Entä katsovatko hänen pienokaisensa isänsä Putous-hahmoja? Katso koko haastattelu videolta!


Putous Allstars MTV3-kanavalla syksyllä!



Lue myös:

    Uusimmat