Näin syntyy Kim Kardashianin näyttävät rantakuvat – paparazzit bongasivat tähden somehetket

Kendall Jenner ja Kim Kardashian loisti Emmy-gaalan lavalla 0:36
Kim Kardashian loisti yhdessä siskonsa Kendall Jennerin kanssa Emmy-gaalan lavalla.

Paparazzit yllättivät rannalla bikineissä poseeraavan Kim Kardashianin. 

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, ja hänen siskonsa Khloe Kardashian, 38, ottivat näyttäviä somekuvia Turks- ja Caicossaarilla. Paparazzit nappasivat kuvia, kun sisarukset poseerasivat mustiin pukeutunelle naiselle, joka hääräsi älypuhelimen kanssa heidän ympärillään. 

Kim poseerasi kameralle myös yksin.

Kuvasarja osoittaa, miten Kim riisui lopulta vaatteen ja heittäytyi pelkissä bikineissä kyljelleen rantaveteen. Kuvaaja ei säästynyt pitkien housujensa kanssa kastumiselta kuvaussession aikana. 

Kim Kardashian julkaisi miljoonille someseuraajilleen kuvia Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kim kertoi pudottaneensa painoa lähemmäs 10 kiloa mahtuakseen Marilyn Monroen mittojen mukaan valmistettuun mekkoon, jota hän käytti toukokuussa pidetyssä Met-gaalassa. Monroen alkuperäisen mekon lainaaminen sekä nopea laihdutusurakka aiheuttivat valtavan kohun. 

Hänen henkilökohtainen valmentajansa Don Brooks on tukenut kohun keskiössä olevaa Kimiä. 

– Hän laihtui terveellä tavalla – hän työskentelee todella kovasti. Olin mukana koko prosessin ajan, eikä se ollut itsensä nälkiinnyttämistä, Brooks kommentoi kohua TMZ:lle Met-gaalan jälkeen. 

– Hän on ollut todella tasapainoisella ruokavaliolla. Toisinaan hän ei syönyt niin paljon, mutta hän meni kuntosalille ja teki töitä. 

Lähde: Page Six, TMZ, SK POP

Lue myös:

    Uusimmat