Mainos

Näin Suomea viedään maailmalle! Nuoret mukana SuomiAreenassa aivan uudella tavalla

2:04

Yhdestoista SuomiAreena käynnistyy Porissa tänään entistäkin laajempana ja monipuolisempana. MTV:n ja Porin kaupungin yhteistyössä toteuttama viiden päivän yhteiskunnallisen keskustelun suurtapahtuma koostuu kaikkiaan 170 tilaisuudesta - tapahtumia voi seurata koko viikon suorana verkossa ja televisiossa.

SuomiAreenan pääteemana on tänä vuonna suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

- Nyt on käynnissä isoja murroksia maailmassa. On paljon kysymysmerkkejä siitä, mihin suuntaan pitäisi mennä ja millä tavalla ja mitä tapahtuu, kuvailee MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

- Tällä viikolla SuomiAreenassa on esimerkiksi todella iso keskustelu johtajuudesta, lavalla ovat muun muassa Risto Siilasmaa ja Matti Alahuhta. Kyllähän työ on tällä hetkellä on isompi teema kuin koskaan aiemmin historiassa, jatkaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Yksi tämän vuoden näyttävimmistä uutuuksista on Laiv@lava, joka on uuden sukupolven keskustelu- ja toiminta-areena koodauksineen ja robotteineen. Upealla lavalla on tapahtumaa koko viikon ajan.

- Robotiikasta puhutaan paljon, startupeista on noussut jo kovia juttua, millä Suomea viedään maailmalle. Samalla tavalla koodaus on noussut isoksi asiaksi, sosiaalinen media on meidän jokapäiväisessä elämässä nyt jo mukana, kertoo Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Vasama.

Porissa puhutaan tänä kesänä myös ruuasta, lääkkeistä, peruskoulusta, pakolaisista, vanhusten hoidosta, viinasta ja veroista. 

Katso koko SuomiAreenan ohjelma ja kaikki puhujat osoitteesta suomiareena.fi

Maanantain suorat verkkolähetykset: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.