Mainos

SuomiAreenan koko ohjelma julkaistaan huomenna – yleisöä hellitään jopa 200 tilaisuudella

44:08

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtumaSuomiAreena tuo yleisölle tänä kesänä 200 keskustelu- ja muuta tilaisuutta Porissa.

Tapahtuman koko ohjelma julkistetaan huomenna tiistaina kello 9.30 infossa, jota voit seurata suorana tässä jutussa olevasta videosta. Viiden päivän ohjelmasta ovat kertomassa muun muassa entinen pääministeri Esko Aho, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen sekä laulaja Jonna Tervomaa.

SuomiAreena järjestetään 13 kerran. Uutena alueena aloittaa tänä kesänä SuomiAreena Porin Etelärannassa. SuomiAreena-rannassa yleisö on otettu mukaan meininkiin jo valmisteluvaiheessa, kun porilaiset ovat saaneet lahjoittaa rannan katsomoon oman tuolinsa. 

Huomenna julkistettavasta ohjelmasta tiedetään jo, että SuomiAreenan avajaisbileet järjestetään tapahtumaviikon maanantaina 16.7. SuomiAreena-rannassa. SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto lupaa, että rannan ohjelma on houkuttelevaa koko viikon.

– SuomiAreena-rannassa nähdään viime vuosien Aika-lavan ja Laiv@lavan tapaan mielenkiintoista ja osallistavaa ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Lavan ottaa haltuun tapahtuman jokaisena päivänä eri toimija. Lisäksi kävijät pääsevät jälleen näkemään ja kokemaan jotakin viime vuosista poikkeavaa, Haavisto kertoo.

SuomiAreena järjestetään Porissa 16.-20.7.2018. Tapahtuman pääteemoina ovat turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.