Mainos

Ohjelmisto julki: Tätä kaikkea on SuomiAreena heinäkuussa 2016!

Kesän suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena kokoaa jälleen heinäkuussa Poriin noin 850 vaikuttajaa pohtimaan maamme ja maailman tilaa.

SuomiAreena järjestetään nyt 11. kertaa samaan aikaan Pori Jazzin kanssa 11.-15.7.

Koko aikataulu on nyt julkistettu osoitteessa suomiareena.fi.

Pääteemana on "työn tulevaisuus". Monet keskustelijat haluavat nostaa juuri tämän aiheen puheeksi aikana, jolloin Suomi pitäisi nostaa taantumasta uuteen kasvuun.

Poriin saapuvat merkittävimmät suomalaiset vallanpitäjät ja vaikuttajat. Poliitikoista paikalla ovat mm. pääministeri Juha Sipilä, ulkoministeri Timo Soini, viestintäministeri Anne Berner, työministeri Jari Lindström sekä konkarit Eero Heinäluoma ja Matti Vanhanen.

Yhteiskunnallista keskusteltua ovat vauhdittamassa myös niin bisneksen kuin taiteen osaajat, mm. Matti Alahuhta, Risto Siilasmaa ja Maija Vilkkumaa.

– Työstä puhutaan kolmessa isossa keskustelussa eri päivinä maanantaista keskiviikkoon teemoina työn digitalisoituminen, työn johtaminen sekä villit visiot työn tulevaisuudesta, kuvailee SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Pori Jazz ja SuomiAreena tiiviimmin yhteen

Suomi Areenan 170 tilaisuutta levittäytyvät Porin keskustaan kuudelle lavalle. Kansalaisjärjestöjen tori avautuu jo maanantaina ja keskustaan nousee myös uusi Pori Jazzin ja SuomiAreenan yhteinen lava.

Päivällä siellä keskustellaan ja iltaisin lavalla soi musiikki.

SuomiAreenaa voi seurata myös vaikka laiturin nokassa verkossa kuin omalla tv-kanavallakin. Areenaan keskittyvä Huomenta Suomi tulee koko viikon MTV3-kanavalla klo 7.00 - 9.00.

Samoin joka arki-iltana MTV3:lla nähdään Special-ohjelma Porista klo 19.30 - 21.00 sekä poliitikkojen haastatteluja vielä 10 uutisten jälkeen maanantaista keskiviikkoon.

Some-keskusteluun voi osallistua mistä päin Suomea tahansa tunnuksella #suomiareena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja