Näin Sometähtien sinkkuelämää -starat tienasivat – Esko Eerikäiselle jättimätkyt

Esko Eerikäisen tulot olivat Sometähtien sinkkuelämää -osallistujista korkeimmat, mutta hän sai maksettavakseen myös suurimmat mätkyt.

Sometähtien sinkkuelämää -sarjan osallistujien vuoden 2021 tuloissa oli kovaa vaihtelua. Porukan suurimmat tienesit takoi juontaja Esko Eerikäinen, jonka ansiotulot olivat 143 321 euroa ja pääomatulot 101 euroa. Eerikäinen sai kuitenkin maksettavakseen myös 45 045 euron verran jäännösveroa.

Toiseksi eniten tienasi somevaikuttaja ja kampaamoalan yrittäjä Henny Harjusola. Hän sai ansiotuloja 77 783 euroa. Pääomatuloja Harjusolalle ei kertynyt, ja jäännösveroa hän joutui maksamaan 19 euroa.

Harjusolan perässä porskutti räppäri Sini Sabotage, jonka ansiotulot olivat viime vuonna 28 465 euroa. Pääomatuloja räppäri ei saanut, ja palautuksia hänen tililleen kilahti yhteensä 2 781 euroa.

Nelikon pienimmät tulot olivat somevaikuttaja ja radiojuontaja Niko Saarisella. Ansiotuloja tälle kertyi yhteensä 10 744 euroa. Pääomatuloja Saarisen tilille ei ropissut, mutta veronpalautuksia hän sai 1 717 euron edestä.

Näin tarkastat kenen tahansa verotiedot:

Asia 60 sekunnissa – Näin tarkastat verotiedot 0:54

Lue myös:

    Uusimmat