Näin Selena Gomezin käden murtuminen tapahtui – suurin syy kesämekko

Uutussarja Only murders in the Building julkaistaan – sarjan tähdet Selena Gomez ja Steve Martin MTV:n haastattelussa 2:27
Only murders in the Building -sarja julkaistiin vuonna 2021 – MTV haastatteli sarjan tähdet Selena Gomezin ja Steve Martinin.

Artisti Selena Gomez kertoi murtaneensa kätensä ja joutuneensa leikkaukseen. 

Artisti Selena Gomezille kävi haaveri, jonka seurauksena hänen kätensä murtui ja se jouduttiin leikkaamaan. Gomez kertoi onnettomuudesta 26. elokuuta Instagramin fanitilinsä kommentissa. 

Gomez kertoi juontaja Ellen K:n haastattelussa, miten tapaturma oikein kävi. Juontaja on julkaissut videon Instagramissa 31. elokuuta The Ellen K Morning Show’n puitteissa tehdystä haastattelusta. 

– Toivon, että minulla olisi siisti tarina kerrottavana, miten pelastin jonkun hengen tai jotakin vastaavaa. Mutta kyseessä oli pitkä kesämekko. Olin kävelemässä autoltani kotiin ja kompastuin, Gomez kertoi.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ellen K kommentoi Gomezin tarinaa, että onneksi hän ei rikkonut hampaitaan. 

– Niinpä, lääkäri sanoi samaa. Luulen, että tapahtuneella on hopeareunus, mutta tämä ei ole hauskaa, Gomez sanoi onnettomuudestaan. 

Gomez julkaisi äskettäin uuden singlen nimeltään Single Soon

– Tämä ei teknisesti ottaen ole (albumini) ensimmäinen single, mutta se on kappale, jota olen pantannut noin kuusi vuotta. Halusin julkaista sen, joten periaatteessa uudistimme sen ja halusin sen olevan hauska, kesän loppuun sopiva hetki, Gomez kertoi Ellen K:lle. 

Lue myös:

    Uusimmat