Selena Gomez avoimena lääkkeistä johtuvasta painonvaihtelustaan

Uutussarja Only murders in the Building julkaistaan – sarjan tähdet Selena Gomez ja Steve Martin MTV:n haastattelussa 2:27
Selena Gomez oli MTV Uutisten erikoishaastattelussa, kun hänen tähdittämäänsä Only murders in the building -sarjaa oltiin julkaisemassa.

Laulaja Selena Gomez kertoi sairastavansa punahukkaa ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Laulaja Selena Gomez, 30, kertoi äskettäin TikTokin livelähetyksessään, miten hänen punahukkalääkityksensä vaikuttaa painonvaihteluun. Punahukka-ryhmän taudit ovat Terveyskirjaston mukaan autoimmuunisairauksia, jotka voivat oireilla iholla ja muissa elimissä.

– (Kun otan sitä), niin sillä on taipumus kerätä kehoon nestettä ja se tapahtuu tavallisesti. Kun en ota sitä, niin laihdun. Halusin vain sanoa tämän ja rohkaista jokaista, joka tuntee minkäänlaista häpeää siitä, mitä  käy läpi, ja kukaan ei tiedä oikeaa tarinaa, Gomez kertoi videollaan.

Selena Gomezin fanien Twitter-tili on jakanut osan livelähetyksestä. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän haluaa ihmisten tietävän, että he ovat kauniita ja ihania, vaikka joskus onkin huonoja päiviä.

– Meillä on päiviä, jolloin ehkä tunnemme olomme kurjaksi, mutta olen mieluummin terve ja pidän huolta itsestäni. Lääkkeeni ovat tärkeitä, ja uskon, että ne auttavat minua, Gomez kertoi.

Gomez puhui kokemuksistaan kehonkuvaan liittyen siten, ettei hän ole malli, eikä tule koskaan sellainen olemaankaan.

– Halusin vain kertoa, että rakastan teitä, ja kiitos tuesta ja ymmärryksestä. Ja jos ei, niin mene pois, koska rehellisesti sanottuna en usko ihmisten häpäisyyn heidän kehonsa tai muun takia, Gomez sanoi.

Gomez kertoi punahukkadiagnoosistaan ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat