Näin seksiriippuvuus sekoitti kehonrakentajan – helpotukseen hurja summa rahaa päivässä: "Todella pahaa"

Seksiriippuvuus ohjasi taannoin Larry Wheelsiä. Se sai tunnetun kehonrakentajan tuhlaamaan jopa viisinumeroisen summan rahaa päivässä.

Sosiaalisesta mediasta monen tuntema kehonrakentaja Larry Wheels, 29, on kertonut aiemmin käyttäneensä dopingaineita yli vuosikymmenen mutta lopettaneensa niiden käytön viime vuoden elokuussa ja jatkaneensa vain testosteronikorvaushoidolla. Wheelsin mukaan doping oli nostamassa hänen seksuaalisia halujaan mielettömän suuriksi.

Dubaissa aiemmin asuessaan Wheels kääntyi internetin niin sanottujen kameratyttöjen puoleen, koska kaupungissa ei ollut strippiklubia.

– Löysin tavan tuhlata kaikki rahani seksiriippuvuuteen. En käynyt Dubaissa strippiklubilla, koska niitä ei ole. On kuitenkin stripchatin kaltaisia sivustoja ja kamerasivuja. Löysin itseni niistä ja loppu on historiaa, Wheels puheli Straight Outta The Lair -podcastissa.

– Se oli pahinta, mitä minun piti käsitellä Dubaissa, koska siitä tavasta oli lähes mahdotonta päästä eroon. Se oli aitoa riippuvuutta pornoriippuvuuden tyyliin, mutta vain paljon pahempaa, koska mukana oli rahaa.

Wheels valotti käyttäneensä riippuvuuteensa jopa viisinumeroisen summan päivässä. 

– Se oli pahaa, todella pahaa.

"Päätyy kuolemaan tai kodittomaksi"

Kun Wheels tajusi, ettei hän pystynyt hallitsemaan riippuvuuttaan, hän päästi ex-puolisonsa hallinnoimaan pankkitiliään. Eron jälkeen hän kuitenkin huomasi palaavansa takaisin vanhoihin tapoihinsa. Saadakseen touhunsa loppumaan mies päästi myös nykyisen kumppaninsa tiliinsä käsiksi.

– Se pelasti minut.

Wheels pohtii retorisesti, missä jamassa hän olisi nyt, jos ei olisi päätynyt läpinäkyvään ratkaisuun kumppaninsa kanssa. Hän myös pelkää menettävänsä vielä kontrollin ja sen jälkeen kaiken. Hän kuvaa tilannettaan vaaralliseksi.

– Voimakas libido on häiriötekijä. Vihaan sitä. Mietin aikaa elämässäni voimakkaalla libidolla, eikä siitä ole liian kauaa.

– Uskon, että jokainen, joka on taistellut peliriippuvuuden, alkoholin tai minkä tahansa kanssa, päätyy kuolemaan tai kodittomaksi riippuvuuden takia. Niin olisi käynyt minullekin riippuvuuteni kanssa, jos en olisi saanut sitä hallintaan.

Voimailulajienkin parissa operoineella Wheelsillä on Instagramissa 4,8 miljoonaa seuraajaa ja YouTubessa 2,8 miljoonaa tilaajaa.

Lue myös:

    Uusimmat