Miljoonien seuraama kehonrakentaja söi sanansa – raaka tilitys: "Valtava virhe"

Miljoonien ihmisten sosiaalisessa mediassa seuraama kehonrakentaja Larry Wheels söi sanansa ja alkoi käyttää jälleen anabolisia steroideja. Nyt 29-vuotias yhdysvaltalainen vakuuttaa jättävänsä kehonrakennuksen.

Kehonrakennuksen lisäksi voimanostoennätyksistä ja kädenväännönkin saralta tunnettu Wheels kertoi aiemmin lopettaneensa steroidien käytön vuonna 2022. Monista sivuvaikutuksista kärsinyt lihaskimppu halusi lyödä terveytensä vaarantamiselle pisteen ja varmistaa, että hänellä olisi onnellinen ja terve avioliitto vaimonsa kanssa. Wheels halusi myös keskittyä bisneksiinsä.

Wheels ilmoittaa kuitenkin tuoreella videolla sortuneensa steroideihin jälleen kolme kuukautta sitten ja alkaneensa kiskoa täyttä kuuria.

"Ei olisi pitänyt tehdä sitä"

Wheels oli satsaamassa kehonrakennukseen. Hän jäi viime vuonna täpärästi vaille IFBB-liiton ammattilaiskorttia sijoituttuaan amatöörien Olympia-kilpailussa toiseksi.  

Täydestä sydämestään yhdysvaltalainen ei kuitenkaan vaativaa lajia harjoittanut. Hän halusi kehonrakennuksen vauhdittavan liiketoimintaansa ja brändiään netissä. Muun muassa kuntosali- ja salitarvikebisnestä tehnyt Wheels kuitenkin alleviivaa päätöksen nousta lavalle kummuneen epätoivosta ja vääristä lähtökohdista.

– Minulla on ollut yritykseni PR:n kanssa useita haasteita. Ne ovat saaneet minut paniikkitilaan ja tekemään päätöksen kehonrakennukseen satsaamisesta saadakseni lisää huomiota tekemisilleni ja auttamaan brändiäni aiempaan jamaansa ja jopa paremmaksi, Wheels sanoo.

– Se oli valtava virhe. Minun ei olisi pitänyt tehdä sitä rakentaakseni brändiäni.

Kehonrakennus jää

Wheels ilmoitti hiljattain suuntaavansa kehonrakennuskilpailuun Irlannissa, mutta on nyt päättänyt vetäytyä. 

– En halua saada ammattilaiskorttia. En halua enää jatkaa kilpaurheilijan uraa, koska se häiritsee sitä, mitä elämältäni haluan tullessani kolmekymppiseksi.

Wheels vahvistaa lopettavansa kehonrakennuksen, koska "se ei ole häntä varten". Hän uskoo päätöksen tekevän hänelle hyvää.

– En aio sanoa, että "kyllä, saatan astua Olympia-lavalle", koska en tule koskaan näkemään niin paljon vaivaa. Minulla ei ole intohimoa, jotta pystyisin sietämään uhraukset, joita tarvitaan sinne päästäkseen.

Wheels ei aio enää pyrkiä myöskään 1 000 paunan (noin 454 kilon) maastavetoon, koska se pakottaisi hänet hänen sanojensa mukaan mättämään rajummin steroideja, syömään enemmän ruokaa ja olemaan isompi kuin koskaan ennen.

– Se olisi epäilemättä epäterveellisin asia, jonka voin kuvitella tällä hetkellä. En tule tekemään sitä! Se ei ole palkkion arvoista.

"Söin sanani"

Wheels ruoskii itseään. Hänen mukaansa steroidit muuttivat häntä, "kaikkea sitä, mitä hän on". 

– Steroideihin palaaminen on vastoin kaikkea, mitä sanoin tekeväni. Se on vastoin terveyttäni ja rehellisyyttäni, koska söin sanani. Se vaarantaa luottamukseni, ja teidän, sisältöäni katsovien fanien kanssa, se vaarantaa tulevaisuuteni ja mikä tärkeintä, yritykseni.

Wheelsillä on Instagramissa yli viisi miljoonaa seuraajaa. TikTokissa hänellä on seuraajia vajaat kolme miljoonaa, samoin tilaajia YouTubessa.

Lue myös:

    Uusimmat