Mainos
Salatut elämät

Koko kesä Salkkareiden nettisarjoja

KATSO ILMAISEKSI MTV-PALVELUSSA

Näin Salkkarit-näyttelijä koki hahmonsa itsemurhayritykseen johtaneen ajanjakson: "Oli henkisesti ja fyysisesti raskasta"

Vivi Wahlströmin esittämä Salatut elämät -hahmo oli päätyä järkyttävään ratkaisuun.

Salatut elämät -sarjassa nähtiin järkyttäviä hetkiä, kun elämänsä suhteen luovuttanut Viola oli noussut sillalle valmiina hyppäämään alla kulkevien autojen eteen. Paikalle saapunut Kalle sai nuoren naisen ylipuhuttua pois reunalta, mutta Viola liukastui ja putosi sillalta.

Juonenkäännettä rakennettiin sarjassa pitkään. Viola joutui koulukiusatuksi ja lopulta petetyksi poikaystävänsä toimesta. Violaa sarjassa esittävä Vivi Wahlström joutui pitkään näyttelemään allapäin olevaa hahmoa, mikä oli nuorelle näyttelijälle ajoittain raskasta.

– Tuota oli henkisesti ja fyysisesti raskasta näytellä, koska aihe on todella rankka. Jouduin pitkään näyttelemään surullista ja masentunutta, mutta olen otettu, että sain tehdä jotain noinkin haastavaa, vaikka aihe onkin todella kamala, Wahlström kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Vaikka Wahlström vietti kuvauksissa paljon aikaa masentuneen ihmisen kengissä, ei raskas aihe vaikuttanut hänen omaan jaksamiseensa töiden ulkopuolella. Välillä hahmon ajatusmaailma sai kuitenkin mietteliääksi.

– Tuli välillä haikea fiilis, että ihmiset käyvät oikeasti läpi noin rankkoja asioita, mutta ei se mitenkään vaikuttanut omaan elämääni, Wahlström toteaa.

Ajautuminen itsemurhan partaalle ja lopulta vahingossa sillalta putoaminen on iso hetki Violan hahmon kehityksen kannalta. Hahmo selviää järkyttävästä tilanteesta hengissä, mikä saa hänet ajattelemaan elämäänsä uusin silmin.

– Kyllä se kolahtaa Violallekin, kun hän sitä yrittää. Hän suhtautuu sen jälkeen maailmaan todella erilaisella tavalla, näyttelijä avaa.

– En sanoisi, että hän on täysin mieleltään parantunut, mutta parempaan suuntaan koko ajan, Wahlström niputtaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja