Näin raskaus on konkreettisesti muuttanut Ilona Siekkisen elämää – säästää yhden muutoksen myötä jopa 1000 euroa

Ilona Siekkinen kertoo, mitä 1,1 miljoonan euron liikevaihtoon vaaditaan:"Se on ihan hullu juttu" 4:40
Videolla Ilona Siekkinen kertoo, mitä 1,1 miljoonan euron liikevaihtoon vaaditaan: "Se on ihan hullu juttu"

Ilona Siekkinen listaa somessa asioita, jotka raskaus on hänen elämässään muuttanut.

Verkkovalmentamisesta sekä sosiaalisen median sisällöstä itselleen miljoonabisneksen rakentaneet fitnessvalmentaja Ilona Siekkinen ja hänen kumppaninsa, fitnessvalmentaja Mikko Niiranen kertoivat maaliskuussa odottavansa vauvaa.

Siekkinen on päivitellyt raskauskuulumisiaan tasaiseen tahtiin Instagram-seuraajilleen. Tuoreimmassa Instagram-päivityksessään fitness-tähti kertoo, miten raskaus on muuttanut hänen elämäänsä. Ensimmäisenä hän kertoo, että on raskauden myötä luopunut energiajuomasta kokonaan ja jättänyt miltei täysin myös kofeiinittoman Coca Colan.

– Laskin, että pelkästään Redbullin pois jäämisellä säästän tämän raskauden aikana yli 1000 euroa ja se on aika paljon! Siekkinen kirjoittaa.

Hän kertoo, ettei myöskään enää treenaa maksimivoimaan tähdäten, vaan voimatasoja ylläpitäen. Treenivyöt ja -juomat ovat myös jääneet pois, ja täysillä treenaaminen on vaihtunut pitkälti nukkumiseen.

– Nukuin ensimmäisen kolmanneksen aikana niin paljon etten ole ikinä nukkunut! Minulla on edelleen ajoittain voimakasta väsymystä ja välillä se jo turhauttaa! Toisaalta raskauden myötä olen oppinut oikeasti lepäämään. Yksi hienoimmista muutoksista mun elämässä, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Siekkisen ja Niirasen häitä oli tarkoitus tanssia tänä kesänä, mutta pari päätti raskauden myötä siirtää juhliaan vuodella. Samalla häävalmistelut loppuivat Siekkisen mukaan kuin seinään, kuten loppui myös hänen häädieettinsä.

– Myös kaikki häihin liittynyt stressi katosi siltä istumalta, mutta se tekee sitten paluun viimeistään vuoden päästä! Siekkinen kirjoittaa.

Hääsuunnittelujen tilalle ovatkin tulleet babyshowereiden ja vauvanhuoneen suunnittelu.

Lisäksi Siekkinen on kirjoittamansa mukaan oman raskautensa myötä viestitellyt enenevissä määrin raskaus- ja vauva-aiheista niiden ystäviensä kanssa, joilla on lapsia. Äitiystävien kanssa jutustelu on opettanut Siekkiselle uusia asioita.

Siekkinen myös mainitsee, että kiinnittää nykyisin kauppareissuilla eri tavalla huomiota lastenvaateosastoihin.

– Vaikka onhan niitä ennenkin koluttu, kun on hankittu sisarusten lapsille lahjoja, mutta nyt sitä katsoo kaikkea kuitenkin ihan eri silmin.

Raskaus on myös vaikuttanut stressaamiseen. 

– Moni ennen stressannut asia tuntuu nyt ihan vähäpätöiseltä. Raskaus on tuonut elämään ihan uudenlaisen huolen, Siekkinen kirjoittaa.

Siekkinen on tällä hetkellä raskausviikolla 18. Heidän poikansa on määrä syntyä syyskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat