Marjaana Lehtinen julkaisi rehellisen otoksen ja muistuttaa, ettei somekuviin ole aina luottamista: "Yleensä nää vatsamakkarat peitetään sinne tiukkojen trikoiden alle"

8:08
Marjaana Lehtinen kertoi kolme vuotta sitten, kuinka laihdutti 80 kiloa.

Marjaana Lehtisen somejulkaisu on kerännyt paljon kiitosta.

Vuonna 2017 Miss Plus Size -voittajaksi kruunattu Marjaana Lehtinen  muistuttaa Instagram-tilillään, että sosiaaliseen mediaan lisätyt kuvat eivät aina kerro sitä totuutta.

Lehtinen julkaisi itsestään otoksen, kun hän on salilla ja nostaa paitaansa ylös.

– Somessa on ihan liian vähän tätä. Kaikki ei aina oo sitä miltä näyttää ja yleensä nää vatsamakkarat peitetään sinne tiukkojen trikoiden alle, napa vedetään somekuvan ajaksi selkärankaan kiinni ja ollaan se hetki hengittämättä, jotta näyttää mahdollisimman hyvältä = hyväksyttävältä. Me ollaan vaan ihmisiä ja kaikilla meillä on jonkinlaiset vatsa- ja selkämakkarat, vaikkei ne aina kaikissa kuvissa näy.

– Muista että meillä kaikilla on sama oikeus olla juuri sellaisia kuin olemme, täysin ilman mitään häpeää!

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Päivitys on kerännyt kiitosta Lehtisen someseuraajien keskuudessa.

– Juuri näin! Omakin huomio tuntuu usein kiinnittyvän just sinne vatsan seutuville.. Antaa kaikkien kuprujen kukkia!

– Enemmän aitoutta, vähemmän muokkaamista ja epäluonnollisuutta. Oot täydellinen. Ja toi rohkeus tuoda naiseutta esiin on täys 100.

Lehtinen kertoi MTV Uutisten haastattelussa viime syksynä, että hän on pudottanut personal trainerin avulla vuoden aikana peräti 25 kiloa painoaan. Lehtinen paljasti havahtuneensa vuosi sitten siihen, kuinka hänellä oli paino alkanut nousemaan huomaamatta takaisin.

– Pakko oli tehdä jotain, sillä terveyteni alkoi reistaamaan, ikäkin kun alkaa lähentelemään 40. Minulla on kaksi lasta ja haluan saada heidän kanssaan mahdollisimman paljon aikaa yhdessä, Lehtinen kertoi.

Kiireistä arkea elävä Lehtinen herää yleensä aikaisin ja rientää salille jo viideltä aamulla.

– Viisi päivää viikossa urheillaan ja syödään terveellisesti, sekä täyspainoisesti valmentajan oppien mukaan. Viikonloppuisin voi ottaa sitten höllimmin.

Lehtiselle laihduttaminen on helppoa, mutta painon ylläpitäminen sen sijaan ei.

– Olen useita kertoja jojoillut painoni kanssa. Tämä paino on se, missä minun on hyvä olla ja, ja nyt opettelen sen ylläpitämistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja