Perussuomalaisten ryhmänjohtaja kommentoi Immosen julkaisemaa tekstiä niukkasanaisesti

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho on niukkasanainen kohulausunnosta, jonka puolueen kansanedustaja kirjoitti Facebook-sivuilleen.

Toisen kauden kansanedustaja Olli Immonen julkaisi eilisiltana rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan.

– Hänen Facebook-päivityksensä on yksityisajattelua, eikä yksittäisen edustajan Facebook-päivitys tietenkään edusta ryhmän kantaa, vaan hänen omaa kantaansa, ryhmänjohtaja Terho kommentoi MTV Uutisille.

Sen enempää kommentteja ei tapaukseen liittyen herunut.

Terho oli haluton kommentoimaan sitä, ovatko tällaiset lausunnot sopivia, onko asiasta keskusteltu jo Immosen kanssa ja johtaako Immosen kannanotto joihinkin toimiin puolueen sisällä.

Facebookissa julkaistussa kommentissa Immonen kertoi "haaveilevansa vahvasta valtiosta, joka voittaisi tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus". Teksti on julkaistu englannin kielellä, ja se on luettavissa myös Suomen Sisu -järjestön sivuilta. Immonen on kansallismieliseksi itseään kuvailevan järjestön puheenjohtaja.

– Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, puhkeaa pian miljooniin pieniin palasiin, Immonen kirjoitti päivityksessään.

– Minulla on vahva usko taistelijatovereihini. Me taistelemme loppuun asti kotimaamme ja yhden todellisen suomalaisen valtion puolesta. Voitto on meidän, kansanedustaja toteaa päivityksensä lopuksi.  

Lue myös:

    Uusimmat