Mainos

Immonen puoluelehdelle: Taistelen vain poliittisin keinoin

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen sanoo taistelevansa monikulttuurisuutta vastaan vain poliittisin keinoin, kertoo hänen puolueensa verkkolehti Suomen Uutiset.

Immonen kertoo lehdelle pitäneensä itsestäänselvänä, että hänen Facebook-lausunnossa mainitsemansa taistelu tulkittaisiin poliittiseksi. Immonen sanoo vastustavansa väkivaltaa kaikissa sen muodoissa.

– Monet ovat joutuneet suuren tunnekuohun valtaan viestini johdosta. Tämä ei ole ollut tarkoitukseni. Täytyy olla jatkossa kuitenkin tarkempi sanojen kanssa. Olen jonkin sortin kansallisromantikkona tottunut käyttämään mahtipontisia sanoja, Immonen perustelee.

Immonen nostatti valtaisan kohun julkaistuaan perjantai-iltana Facebookissa rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan. Kommentissaan hän kertoi "haaveilevansa vahvasta valtiosta, joka voittaisi tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus". 

"Täysi tuki puoluejohdolle" 

Immonen sanoo perussuomalaisten verkkolehdessä, että monikulttuurisuudessa on myös hyväksyttäviä puolia. Hän täsmentää taistelevansa vaarallisia, pelottavia sekä rasismia ruokkivia ääri-ilmiöitä vastaan.

Immonen sanoo olevansa erityisen huolissaan radikalisoitumisesta ja Suomen Isis-värväreistä.

– En myöskään halua, että maamme uimarannoilla nuorten naisten on pelättävä auringonottoa, koska se voi loukata joidenkin uskontokuntien edustajia, Immonen lisää verkkolehdelle.

Immonen mainitsee haastattelussa myös, että suvivirren kieltoyritykset ja koulujen joulujuhlien kieltäminen monikulttuurisuuden vaalimisen nimissä loukkaavat monia suomalaisia syvästi.

Immonen sanoo ottavansa vastaan sen, mitä puolueen eduskuntaryhmä hänen osaltaan katsoo hyväksi. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho kertoi viikonloppuna, että Immosen kirjoitusta käsitellään seuraavassa eduskuntaryhmän keskustelussa kesäloman jälkeen.

Immonen sanoo haastattelussa myös tukevansa täysin puolueen nykyistä johtoa.

Perussuomalaisten puoluekokous järjestetään elokuun toisena viikonloppuna.

STT ei ole tavoittanut Immosta itseään eikä perussuomalaisten puoluejohtoa kommentoimaan tuoretta haastattelua.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.