Mainos

Immos-kohu: Soini vaikenee yhä, varapuheenjohtaja Niinistö lopetti puhelun lyhyeen

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, puolustusministeri Jussi Niinistö on haluton kommentoimaan kansanedustaja Olli Immosen Facebook-puheita ja niiden aiheuttamaa kohua.  

– Olen täällä muuttolaatikoiden keskellä. Jos haluatte Soinin kommentteja, soittakaa Soinille. Minä en nyt kommentoi tätä, Niinistö sanoi ja lopetti puhelun saman tien.

MTV Uutiset on pyytänyt haastattelua myös puheenjohtaja Timo Soinilta. Erityisavustaja Riikka Taivassalo kertoi aamulla välittävänsä pyynnöt Soinille. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, aikooko Soini kommentoida tapausta.

Immonen itse ei halua selittää näkemyksiään tarkemmin tv-haastattelussa.

– Ei sovi, hän vastasi lyhyesti tekstiviestillä MTV Uutisten esittämään pyyntöön.

Immonen päivitti perjantaina Facebook-sivuilleen englanninkielisen tekstin, jossa hän puhui “vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.

–Me tulemme taistelemaan loppuun saakka kotimaamme ja yhden aidon suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän, Immonen kirjoitti.

Eilen Immonen piikitteli Facebookissa myös Soinia.

– Kaikille lisäksi tiedoksi, että käsitykseni mukaan, ja nykyisestä puolueemme puheenjohtajasta huolimatta, myös perussuomalaiset puolueena on suhtautunut tähän asti yleisen kriittisesti monikulttuurisuuteen sekä suomalaisen kansan ja kulttuurin alasajoon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.