Näin näytät yhtä upealta kuin Kike

Kike Elomaa listaa, mihin kolmeen asiaan hän kiinnittää päivittäisessä elämässään erityisesti huomiota.

Ravitsemus

Nautin ruoasta ja otan syömisten suhteen toisinaan myös rennosti. Täytyy kuitenkin muistaa säilyttää kohtuus. Relaaminen tuntuu mukavalta, kun on elänyt välissä kurinalaisesti.

Ihmiset tietävät kyllä nykyään, mitä heidän pitäisi suuhunsa laittaa ja mitä ei. Tahtoa ei vain aina löydy. Ruoka-aineista laittaisin ainakin kevyttuotteet pannaan. Myöskään lisäaineet eivät ole ihmiselle hyvästä.

Liikunta

Suomalainen nainen painaa keskimäärin hieman liikaa. Tähän täytyy kiinnittää huomiota. Vaikka ylipainon kanssa tulisi itse toimeen, ainakin kunnon pitäisi olla parempi.

Kannattaa yrittää löytää itselleen jokin mieluisa liikunnan muoto. Sillä ei ole väliä, mikä laji on kyseessä.

Asenne

Ihmisellä on hyvä olla tavoitteita. Niistä kannattaa pitää kiinni. Jos edessä on vaikka sukulaisen häät, joku saattaa haluta tiputtaa muutaman kilon sitä ennen. Juhlissa tulee taatusti hyvä olo, kun saa tavoitteen täytettyään esiintyä edukseen.

Saan itse varmuutta siitä, että nousen lavalle huoliteltuna, hyvin istuvissa vaatteissa. Mielestäni suomalaisen naisen itsetunto on yleisesti ottaen suhteellisen hyvä, ehkä jopa aavistuksen parempi kuin miesten.

Studio55/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat