Näin lakimies Kari Uoti kommentoi päämiehensä Perttu Nousiaisen toimia Nuorisosäätiö-rahoilla: "Ilmeistä, ettei kaikki ole mennyt ihan putkeen"

1:50
Näin Uoti kommentoi päämiehensä asemaa ja tekemisiä Pasilan poliisitalolla.

Nuorisosäätiön hallituksen entisen puheenjohtajan Perttu Nousiaisen lakimies Kari Uoti kertoi tänään Helsingissä Pasilan poliisitalolla, että Nousiainen on tullut Suomeen selvittääkseen asiansa niin kutsutussa Nuorisosäätiö-vyyhdissä.

Nousiaista epäillään todennäköisin syin useista törkeistä talousrikoksista liittyen toimintaansa Nuorisosäätiön johdossa. Käräjäoikeus määräsi hänet tänään tehostettuun matkustuskieltoon.

– Jos asiaa ei selvitetä tai hän ei toimi tämän määräyksen mukaisesti niin siitä seuraa luonnollisesti että hänet vangitaan. Nyt se on hänen omasta käytöksestään kiinni miten asia menee, Uoti kuvailee.

MTV Uutisten kysymykseen siitä, miten asianmukaisesti Nousiainen katsoo toimineensa Nuorisosäätiön ruorissa Uoti ei tarkemmin vastaa.

– Hän tulee varmaan aika kootusti ottamaan kantaa tähän kaikkeen. On tietysti ilmeistä, että kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, hän toteaa.

Kuuntele Uotin sekä tapauksen tutkinnanjohtajan vastaukset MTV Uutiset Liven videolta.

4:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja