Näin lähellä Cristiano Ronaldon unelmamaali oli ottelun lisäajalla – väläytti taitoa, jonka luultiin jo ruostuneen

Atletico Madrid ja Juventus tasasivat pisteet Mestarien liigan alkulohkon avauskierroksella lukemin 2-2. Juventuksen voitto ei jäänyt kauas, sillä Cristiano Ronaldo esitteli lisäajalla poikkeuksellista yksilötaitoa.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Pelikellossa oli noin 94 minuuttia, kun Ronaldo otti pallon rajaheiton jälkeen haltuun Atletico-pelaajien ympäröimänä noin 25 metriä maalista, harhautti kolme pelaajaa ja laukoi niukasti oikealta ohi.

Ronaldo laukoi ottelussa kolme kertaa, joista kaksi maalia kohti. Ronaldo on osunut urallaan seitsemän kertaa Atletico Madridia vastaan Mestarien liigassa.

Juventuksen maaleista vastasivat häikäisevällä vasemman jalan laukauksella Juan Cuadrado sekä keskikenttäpelaaja Blaise Matuidi. Atletico hankkiutui kuitenkin viimeisen 20 minuutin aikana tasoihin Stefan Savicin ja Hector Herreran osumilla.

Atletico kohtaa Mestarien liigan toisella ottelukierroksella kahden viikon kuluttua vieraskentällä Lokomotiv Moskovan. Juventus isännöi puolestaan Leverkusenia.