Näin Kim Kardashian reagoi Khloén pettämiskohuun keväällä: "Vihaan häntä"

Uudessa Kardashianit-sarjan trailerissa nähdään välähdyksiä siitä, miten Kardashianien perheen jäsenet reagoivat, kun Khloé Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä.

Kardashianit-sarjassa on vuosikymmenen aikana nähty lukuisia dramaattisia tilanteita. Sarjassa on muun muassa nähty useita pettämiskohuja, epäonnistuneita avioliittoja, yliannostuksia ja Caitlyn Jennerin muodonmuutos.

Uusimman kauden viimeisimmässä trailerissa nähdään miten Kim Kardashian ja Kris Jenner reagoivat, kun koripalloilija Tristan Thompson jäi keväällä kiinni pettämisestä. Khloé Kardashianin kanssa lasta odottaneesta Thompsonista julkaistiin keväällä videoita, joissa hän on läheisissä tunnelmissa tuntemattomien naisten kanssa, vain päiviä ennen Khloén laskettua aikaa.

– Heillä on toinen video hänestä, Kim nähdään sanomassa puhelimeen trailerissa.

– Lopetin hänen seuraamisensa. Vihaan häntä – pahoittelut, mutta en ole pahoillani, Kim jatkaa seuraavassa kohtauksessa, todennäköisesti viitaten Thompsoniin.

Momager-tittelillä tunnettu Kardashianien äiti Kris reagoi uutiseen Kimiäkin kovemmin sanoin.

– Nämä miehet haluavat aina jälkiliukkaille, Kris lataa trailerissa.

Thompson ja Khloé eivät ole puhuneet paljoa pettämiskohusta julkisuuteen. Kaksikko on yhä yhdessä ja heillä on keväällä syntynyt yhteinen tytär True, joka kantaa isänsä sukunimeä. Thompson pelaa koripalloa NBA-liigassa Cleveland Cavaliersin joukkueessa.

Lue myös:

    Uusimmat