Khloé Kardashianin ex-mies Tristan Thompson on valmis jälleen isäksi

0:34
Keeping Up With the Kardashians -ohjelman viimeiden kauden traileri.

Khloé Kardashianin ex-mies Tristan Thompson toivoo perheenlisäystä. 

Kardashianit-klaanin elämää seuraava Keeping up With Kardashians -sarja päättyy pian 20. tuotantokauden jälkeen. Ohjelmasta nähdään vielä viimeinen kausi, jonka trailerirista selviää Khloé Kardashianinsuunnittelevan sisarusta 2-vuotiaalle tyttärelleen True Thompsonillle ex-miehensä Tristan Thompsoninkanssa.

Uusimmalla ENews-sivuston julkaisemalla videolla tilanne selviää vielä vahvemmin. 

Kardashian kertoo olevansa valmis jälleen äidiksi.

– Olen toivonut toista lasta jo jonkin aikaa. Olen myös jo aloittanut sen suunnittelun. Aloitin sen muutama kuukausi sitten, kun jäädytin munasolujani, Kardashian kertoo.

Videolta käy ilmi, että koripalloilija on aina toivonut saavansa neljä lasta. Tällä hetkellä hänellä on poika Prince Thompson, 4, edellisestä suhteesta ja 2-vuotias tytär Kardashianin kanssa.

– Kaksi takana ja kaksi vielä jäljellä, mies kommentoi videolla.

Lopuksi Kardashian yrittää toppuutella ex-miestään ja sanoo tilanteen vievän aikaa. 

Koronapandemian sattuessa ex-pari muutti yhteen. Tämän myötä heidän suhteensa syveni jälleen. Thompson on ollut Kardashianin tukena heidän aiemman eronsa myötä ja yrittänyt parantaa tapojaan.

Keeping up with the Kardashians -sarja alkoi vuonna 2007. Sarjaa on tehty 14 vuotta ja 20 tuotantokautta sekä lukuisia spin off -sarjoja. Nyt sarja päätty. Kardashianit eivät ole vielä kommentoineet, mitä aikovat tehdä ohjelman jälkeen. 

Lähde: ENews.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja