Näin kierretään auton alkolukko – miehen omaperäinen keino hyökkäsi lopulta kimppuun

Kuvapalvelu imgurissa jaettu poliisiraportti kertoo jännittävän tarinan pörröisen eläimen epätavallisesta hyödyntämisestä – mutta onko tarinassa mitään perää?

Uskomaton tarina humalaisesta merimiehestä, alkolukosta ja pesukarhusta levisi nettiin, kun kuva väitetystä poliisiraportista päivitettiin internetfoorumille.

Juttu kertoo Yhdysvaltojen merijalkaväen sotilaasta, joka joutui kohtaamiseen poliisin kanssa Camp Pendeltonissa, Dan Diegossa, pelleiltyään pesukarhun kanssa.

Kuva raportista paljastaa, että humaltunut mies koki välittömän karman koston luultuaan keksineensä nerokkaan tavan kiertää autossa ollut alkolukko. Tarinan sankari oli nauttinut hieman liikaa alkoholia ja lähdettyään baarista hän oli keksinyt lähteä ajelulle autolla, jossa oli alkolukko.

”Poliisidokumentin” mukaan alkolukko ei yllättäen avautunut miehen henkäyksestä, mutta sitten hän huomasi lähistöllä pesukarhun ja päätti pistää eläimen parempaan käyttöön. Mies oli pakottanut pesukarhuraukan ”puhaltamaan” alkolukkoon puristamalla sitä. Tämän seurauksena eläin oli menettänyt tajuntansa ja humalainen merimies oli nakannut pesukarhun auton jalkatilaan.

Ikävä kyllä pesukarhu havahtui ja hyökkäsi raivoisasti autoa ajavan miehen kimppuun. Ilmeisesti hyökkäyskään ei riittänyt pysäyttämään miestä – hän jatkoi matkaansa, kunne törmäsi ajoi aidan läpi uima-altaaseen. Dokumentin mukaan miestä syytettiin eläimen hyväksikäytöstä ja autoilusta alkoholin vaikutuksen.

Hulvaton tarina vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta – ja niin se onkin. Camp Pendeltonin merijalkaväen edustaja on vahvistanut, että juttu oli vain internethuijaus.

Lue myös:

    Uusimmat