Näin kaveriporukka kommentoi Loton historian suurimman potin voittoaan Veikkaukselle: "Ihan hirveä summa, tuossa olisi ollut yhdelle ihmiselle liikaa rahaa"

1:01
Katso video: Näin kyläkauppias Marko Tengvall kertoo kyläläisten reaktioista lottouutiseen!

Suomen suurin lottovoitto napsahti lauantaina viiden hengen porukalle. Kaikki porukan jäsenet ovat tietoisia 15,7 miljoonan euron voitostaan ja ottaneet yhteyttä Veikkaukseen. 

Potti osui porukkapeliin, joka oli pelattu Palonurmen Kyläkaupassa Kuopion Nilsiässä.

Veikkaus kertoo tiedotteessaan saaneensa asiakaspalveluunsa  toivotun puhelun, kun yksi viidestä peliporukan jäsenestä soitti jättivoiton tiimoilta. 

– On ilahduttavaa, että historiallisen onnekkaat voittajat ovat tulleet tietoisiksi voitostaan ja kaikki arvokkaat viisi kuponkia ovat nyt varmasti hyvässä tallessa. Kullakin niistä voitti 3 140 000 euroa ja peliporukan yhteisvoitto on 15,7 miljoonaa euroa, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula kertoo. 

"Ihan hirveä summa meille tuli"

Veikkaus pääsi onnittelemaan yhtä voittajista tuoreeltaan. Voittaja kertoo voiton osuneen viiden hengen kaveriporukalle, jonka tunnelmat ovat iloiset ja yllättyneet. 

– Minä siinä lauantai-iltana katselin Lotto-arvontaa telkkarista ja merkitsin voittonumerot ylös siinä järjestyksessä, miten pallot pyörivät. Tarkistelin sen jälkeen numeroitamme. Ensin tuli yksi pienempi voitto ja sitten oli tämä rivi, jossa oli kaikki seitsemän numeroa oikein, iloinen voittaja kertoo. 

– Ihan hirveä summa meille tuli. Onneksi on hyvä ja tuttu porukka jakamassa pottia. Kyllä tuossa olisi ollut yhdelle ihmiselle liikaa rahaa. Otetaan rauhallisesti nyt vaan ja mietitään mitä tehdään. 

Voiton myöhään lauantai-iltana huomannut porukkapelaaja oli yhteydessä muihin arvokkaiden kuponkien omistajiin ja kehotti heitäkin tarkistamaan numeronsa. 

– Laitoin viestiä ja moni huomasi sen vasta sunnuntaina aamulla. Eipähän mennyt heillä yöunet. Itse tuli nukuttua lauantain ja sunnuntain välinen yö vähän huonosti, mutta sitten on tullut uni ihan hyvin. Kyllähän tuollainen vähän pistää pökerryttämään, porukkapelaaja nauraa. 

Kuopiossa Palonurmen Kyläkaupassa pelattu jättivoitto tuli koneen arpomilla numeroilla. 

Veikkaus kertoo, että voittajat eivät tällä hetkellä halua kommentoida asiaa tarkemmin. 

Lottoa on pelattu puoli vuosisataa

Veikkauksen suosituinta peliä Lottoa on pelattu 50 vuoden ajan. Lauantain jättivoiton myötä pelin historiassa päävoittoina on voitettu yli 2 miljardia euroa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja