Veikkaus tavoitti 10 miljoonan jättipotin voittajan Helsingistä – uutinen äimistytti: "Vaatii vähän aikaa, että ehtii sulatella"

Loton 10 miljoonan euron jättipotti kuitattiin Helsingissä – tämä kaikki voittajasta tiedetään 4:09
Katso video: Veikkaus kertoi, mitä jättipotin voittaneesta henkilöstä tiedetään

Lauantain lottokierroksella oli jaossa suuri kymmenen miljoonan euron potti. Päävoitto osui yhdelle onnekkaalle nettipelaajalle. Veikkaukselta kerrotaan, että voittaja on tavoitettu.

Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula kertoi MTV Uutiset Livelle, että lauantain päävoiton pelannut henkilö on tavoitettu.

– Veikkauksesta on oltu häneen yhteydessä ja olemme päässeet voittajaa onnittelemaan ja hieman on keskusteltu voittoon liittyvistä käytännön asioista, Nisula kertoo.

Nisulan mukaan voittaja otti tiedon päävoitosta vastaan innokkaasti.

– No kyllähän ihminen yleensäkin on tuollaisessa tilanteessa innostunut ja äimistynyt. Varmasti vaatii vähän aikaa, että asiaa ehtii sulatella, mutta innostunut ja yllättynyt oli tunnelma, Nisula kertoo.

Voittokupongissa kolme lottoriviä

Voittajasta ei tällä hetkellä kerrota muuta kuin se, että hän on Helsingissä ja täytti kupongin verkkopelinä. Voittokupongille henkilö oli tehnyt kolme yhden euron hintaista lottoriviä, joista yhdestä löytyi seitsemän osumaa. Nisula ei tiedä kuinka aktiivinen lottoaja on kyseessä.

– Tässä kohtaa ei voi kertoa voittajasta mitään muuta. Katsotaan sitten ajan kanssa, että haluaako voittaja mahdollisesti itse kertoa lisää asiasta. Mutta tässä kohtaa en voi enempää kertoa.

Nisula kuvailee voittosummaa suureksi, ja vastaavia on jaettu viime vuosien aikana muutamia.

– Tässä on kyseessä sellainen suuri lottovoitto, joita viime vuosina on mennyt muutamia vuosittain. Eli jos verrataan viime vuoteen, niin silloin meni kolme sellaista voittoa, jotka ovat vähintään kymmenen miljoonaa tai sen yli. Kaikkiaan Loton historiassa suurin voitto on 15,6 miljoonaa euroa ja top-10 -voitto 12,8 miljoonaa. Eli suuri voitto, joita tässä pelissä silloin tällöin tulee, Nisula kertoo.

Tiedottaja kertoo, että puheluiden soittaminen onnekkaille voittajille on Veikkauksen työntekijöille mieluista puhaa.

– Onhan se tässä meidän työssämme aivan parasta. Pääsee onnittelemaan ihmisiä, joiden elämä on parhaimmillaan saanut aivan uuden suunnan ja pääsee kokemaan sen tunteen, kun henkilö tällaiseen tilanteeseen elämässään pääsee, Nisula kiittelee.

Lauantain lottokierroksella onni osui myös niin sanotulle lottoporukalle, joka saa jakaa keskenään muikean yli 230 000 euron voiton.

– Se meni kymmenen henkilön nettiporukalle ja hekin pääsivät jakamaan ison voiton.

Lue myös:

    Uusimmat