Mainos

Näin kauan naiset toivoisivat seksin kestävän – toiveet ja todellisuus eivät kuitenkaan kohtaa

Tuore kysely on nyt selvittänyt, kuinka kauan eri ikäiset miehet ja naiset toivoisivat yhden seksikerran kestävän. Tulokset saattavat yllättää.

Mitä tulee seksin kestoon, unelmat ja todellisuus eivät välttämättä kohtaa. Tämä selvisi Saucydates.comin tekemästä selvityksestä, johon osallistui maailmanlaajuisesti lähes neljätuhatta eri ikäistä miestä ja naista.

Naisten toiveiden keskiarvoksi muodostui 25 minuuttia ja 51 sekuntia, eikä miestenkään toiveet jääneet tästä kauas. Miehet nimittäin toivoivat seksin kestävän keskimäärin 25 minuuttia ja 43 sekuntia. Vaikka molemmat sukupuolet haluavat viettää sängyssä suunnilleen saman verran aikaa, tästä huolimatta toiveet eivät läheskään aina toteudu käytännössä.

Selvityksen mukaan harva mies nimittäin yltää näin pitkäkestoiseen suoritukseen.

Noin kolmekymppisten yhdysvaltalaismiesten kohdalla akti kestää selvityksen mukaan parhaimmillaan 17 minuuttia ja 5 sekuntia. Briteissä saman ikäiset miehet ylsivät 16 minuuttiin ja 58 sekuntiin, kun taas Australiassa luku jäi 16 minuuttiin ja 34 sekuntiin. Heikoimmat kestävyystulokset saatiin Intiasta, jossa luku jäi alle 15 minuuttiin.

Lähde: TheSun 

***

2:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.