Näin Erika Vikman yllätti ex-kumppaninsa Dannyn televisiossa: "Sinä olet minun Nature Boy"

Näin Erika Vikman yllätti Dannyn:"Sä oot mun Nature Boy" 5:18
Katso videolta, mitä Erika Vikman sanoi esityksen jälkeen Dannylle.

Erika Vikman ja Danny herkistyivät Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Erika Vikman tarjosi ystävälleen ja ex-kumppanilleen Dannylle unohtumattoman hetken Laulu rakkaudelle -ohjelman toisessa jaksossa laulamalla hänelle Nat King Colen Nature Boy -kappaleen. Kappale on Dannylle erittäin henkilökohtainen ja rakas. Vikman herkistyy jaksossa useaan kertaan puhuessaan Dannysta.

– Danny on minulle tärkeä ystävä ja minusta on hienoa, että olen saanut tutustua häneen. Varmasti olen ammentanut hänestä sellaista sydämen viisautta, Vikman kertoo tunteistaan.

Vikman kuvailee, että Danny on julkisuuden ulkopuolella erittäin herkkä, vaikka monet ei sitä välttämättä uskoisikaan. Vikman jännittää esitystä valtavasti, mutta Danny saapuu lavalle rentona.

Musiikkineuvos saa istua valkoiseen tuoliin tietämättään, kuka häntä on yllättämässä. Nähdessään Vikmanin Danny hymyilee. Hänen silmänsä kostuvat ja hän seuraa liikuttuneena kun Vikman tulkitsee mustassa kimaltelevassa mekossa hänen suosikkikappalettaan. Esityksen loputtua Vikman hymyilee ja kävelee lavan päähän halaamaan Dannya.

– Tämä oli hieno hetki, koska Erika tiesi, mikä laulu vie pitkälle omaan historiaani. Kyllä siinä on syytä herkistyä ja kuunnella tekstiä. Kiitos paljon Erika, Danny kiittää esityksestä.

– Minä halusin kiittää sinua ystävyydestä, siitä että sain kohdata sinut. Sinä olet minun Nature boy, Vikman paljastaa Dannylle liikuttuneena.

Katso videolta, kuinka Danny reagoi Erika Vikmanin yllätykseen.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.


Lue myös:

    Uusimmat