Näin Bull Mentula kommentoi titteliään uutena Ruokolahden leijonana

Mediatutkija Mikko Hautakangas kuvasi Jari ”Bull” Mentulan olevan samantapainen mediailmiö kuin reilu 20 vuotta sitten puhuttanut Ruokolahden leijona. Kuinka Bull itse kommentoi tätä vertausta?

– No eihän siinä mitään, leijonahan on kuningaseläin. Ihan hauska tituleeraus, uima-altaan reunalta tavoitettu Bull Mentula naureskelee.

Mediassa ahkerasti asiaa jos toista kommentoinut Bull ei kuitenkaan koe, että toimittajat olisivat roikkuneet kannoilla häiriöksi asti.

 – Kyllä siinä vaiheessa, jos treenejä häiritsee, pidän puhelimet kiinni ja en tee mitään. Kaikki aikataulut olen saanut itse päättää. On ollut tosi helppoa tämä toiminta kyllä.

Nouseeko suosio hattuun?

Mediatutkija mukaan syy siihen, että Bullilta tiedustellaan kommentteja moneen asiaan, voi johtua esimerkiksi siitä, että erityisesti kesäaikaan medioissa tykätään käsitellä kevyempiä aiheita. Bull itse veikkaa suosionsa syyksi sitä, että pystyy keskustelemaan avoimesti asiasta kuin asiasta, vaikka hänen ulkonäkönsä saattaisi antaa olettaa muuta.

– (Olen) mies, joka tunnustaa, että paskantaa välillä housuun salilla. Sitten taas pystyn puhumaan hyvin pitkälle tunteistani, esimerkiksi siitä miten vaalin parisuhdetta, niin kai siinä vähän sellaista vastakohtaista ajattelua on.

Lisääntynyt kysyntä ja suosio ei kuitenkaan ole nousemassa Bullin hattuun.

– Jatketaan ihan samoilla linjoilla kuin tähänkin asti ja ollaan ihan oma itsensä. Se on varmaan sitten yksi se, minkä takia juttuja tulee, kun multa kysytään asiaa kuin asiaa, niin annan sen oman vastauksen siihen. Parempi vaan pysyä oma itsenään ja maalaistollona, Bull kuittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja