Näihin juhliin et halua osallistua – lue varoittava lista!

Ultraäänibileitä, vauvakutsuja kokeneille, vahausbailuja, erojuhlia... Ehkä näiden seitsemän AVAn esittelemän juhlan pitämistä kannattaa vielä harkita – tai ainakin jättää kutsuttuna juhlat väliin.

Onko toisen erolla mässäileminen tosiaan kaiken juhlinnan arvoista? Ja haluatko varmasti olla paikalla kilistelemässä samppanjalaseja, kun ystäväsi ottavat samaan aikaan ensimmäisen bikinivahauksensa? Mieti vielä näiden seitsemän juhlan järjestämistä – tai edes osallistumista!

1. Ultrakemut

Radiologit tekevät Yhdysvalloissa lisätienestiä järjestämällä odottavien äitien kotona kutsuja, joissa äiti perheineen ja muine juhlavieraineen saa tarkastella kohdussa kehittyvää. Kauan uskot sen kestävän, että Suomessakin tästä ilosta saadaan nauttia muuallakin kuin lääkäreiden vastaanotoilla?

2. Vauvakutsut kokeneelle

Kokeneille äideille järjestetyt sprinkleiksi kutsutut vauvakutsut ovat uusi villitys. Kutsut ovat kuin perinteiset babyshowerit, mutta riisutummat – onhan juhlittava odottava äiti saanut jo aiemminkin perheenlisäystä.

3. Se on tyttö! Sukupuolijuhlat

Oletko koskaan kuullut juhlista, joissa paljastetaan ihanaisen masuasukin sukupuoli? Emme mekään, mutta ilmeisesti sellaisiakin järjestetään. Perheenlisäystä odottavat vanhemmat voivat paljastaa juhlissaan vaikkapa kakun kuorrutuksella tulokkaansa sukupuolen – vaaleanpunaista tytölle, vaaleansinistä pojalle!

4. Varpajaiset

Tuttu juttu Suomessakin – varpajaiset. Haluatko todella olla paikalla todistamassa, kun viimeisiä päiviään vapaalla viettävä tuore isä villiintyy? Varpajaiset ovat ainoastaan isien huveja, odottavat tai synnyttäneet äidit kun harvoin nauttivat alkoholia.

5. Vahausbailut

Jotkut karvanpoistoon hakeutuvat haluavat, että toimenpide suoritetaan intiimisti kahden ammattilaisen kanssa, kun taas toiset koko kaveriporukkansa paikalle. Mitä enemmän porukkaa, sen mukavampaa, vai?

6. Yhden naisen häät

Yhdysvaltalainen bloggaaja Millie Kerr järjesti marraskuussa 2012 itselleen häät. Hänen mielestään sinkutkin ansaitsevat juhlat, joihin sisältyy lahjoja, maljojen kohottamista ja paljon ystäviä. Tämähän on kuin suoraan Sinkkuelämää-sarjasta!

7. Erojuhlat

Erojuhlat eivät ole enää uusi juttu. Myös julkisuuden henkilöt ovat niiden lumoissa. Esimerkiksi Heather Millsin kerrotaan tuhlanneen satojatuhansia puntia juhliessaan eroaan Paul McCartneystä Karibialla.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Huff Post Women

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja