Näiden amerikkalaislasten syntymäaika on helppo muistaa

Yhdysvalloissa useammankin lapsen tiedetään saaneen syntymäajakseen 22. helmikuuta 2022 kello 2.22, kertoo New York Post.

Erityiset päivämäärät ovat aina kiinnostavia. Kerroimme aiemmin, miten 22. helmikuuta oli vuoden suosituin päivä mennä naimisiin.

Hauska sattumus on sekin, että moni pieni vauva tuli maailmaan 22. helmikuuta 2022 kello 02.22. Amerikkalaisittain päivämäärät on monesti tapana merkitä siten, että ensin mainitaan kuukausi, sitten päivä ja lopuksi vuosi eli 2/22/22. Niinpä tuohon päälle vielä kellon aika 2.22 on oikein vinkeä sattuma.

Eräiden lasten syntymästä kerrottiin somessa

Eräs 22. helmikuuta 2022 kello 02.22 paikallista aikaa syntyneistä lapsista on New Yorkin Long Islandilla syntynyt Logan Jowill Coreas Vasquez

Samana päivänä sairaalassa syntyivät myös kaksoset, mutta heidän syntymäajakseen merkittiin klo 9.20 ja 9.22.

Myös Pohjois-Carolinassa sairaalassa syntyi kello 02.22. vauva, joka sai nimekseen Judah. Judahin synnytyssalin numero oli vieläpä numero kaksi.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mediatietojen mukaan Cincinnatissa Ohiossa olisi syntynyt 22. helmikuuta 2022 kello 2.22 pieni vauva, Simon nimeltään. Myös Simonin kerrotaan syntyneen salissa numero 2.

Myös Alabamassa syntyi vauva tuolla samalla kellonlyömällä. Sairaala julkaisi Facebook-päivityksen tästä vauvasta, joka sai nimekseen Coleson.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näille kalifornialaiskaksosille kävi toisenlainen sattumus syntymäaikojen suhteen!

Lue myös:

    Uusimmat