Nähdäänkö terveysongelmista kärsinyt Ozzy Osbourne sittenkin vielä kiertueella? Paljasti vuoden 2024 suunnitelmansa

Ozzy Osbourne joutui sairaalaan 0:46
Ozzy Osbourne perui tämän vuoden kiertueensa terveysongelmien vuoksi.

Rokkari Ozzy Osbourne on kärsinyt jo vuosien ajan erilaisista terveysongelmista. 

Rocktähti Ozzy Osbourne, 74, loukkaantui vakavasti kaaduttuaan kotonaan ja saatuaan selkärangan vamman vuonna 2019. Lisäksi hänellä on todettu Parkinsonin tauti.

Helmikuussa 2023 muusikko ilmoitti, ettei voi esiintyä tämän vuoden keikoillaan. Hänen oli tarkoitus saapua myös Helsinkiin osana Euroopan ja Ison-Britannian No More Tours 2 -kiertuettaan. 

Nyt Osbourne kuitenkin kertoo Metal Hammerin haastattelussa olleensa viimeisimmässä leikkauksessaan syyskuussa, ja hän tuntee nyt olonsa hyväksi. 

– Luulin palaavani jaloilleni kuukausia sitten, en vain voinut tottua tähän elämäntapaan, jossa minulla oli jatkuvasti jotain vikaa. En pysty vielä kävelemään kunnolla, mutta en ole enää kipeä, ja selkärangan leikkaus meni hyvin, Osbourne kertoi 27. syyskuuta. 

Rokkari kertoi saavansa itsensä kuntoon ja paljasti suunnitelmansa vuodelle 2024. 

– Haluan tehdä vielä yhden albumin ja sitten lähteä takaisin tien päälle. 

Tällä hetkellä Osbourne ei kuitenkaan vielä voi matkustaa, eikä näin ollen vielä tehdä konkreettisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. 

Hänen piti esiintyä Power Trip -festivaalilla lokakuun alussa, mutta lopulta esiintyminen peruttiin. 

– Valitettavasti kehoni kertoo minulle, etten ole valmis, ja olen aivan liian ylpeä siihen, että tekisin ensimmäisen keikkani lähes viiteen vuoteen puolivaloilla, hän kirjoitti Instagramissa 10. heinäkuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Metal Hammer

Lue myös:

    Uusimmat