Ozzy Osbourne peruu kaikki keikkansa terveysongelmien vuoksi: "En olisi uskonut, että kiertuepäiväni päättyisivät tällä tavalla"

0:46
Ozzy Osbourne joutui sairaalaan kaaduttuaan vakavasti Los Angelesissa helmikuussa 2019.

Ozzy Osbournen terveydentila ei mahdollista rankkaa kiertue-elämää.

Rocktähti Ozzy Osbournen terveydentila on aiheuttanut huolta jo pidemmän aikaa. Tähti loukkaantui vakavasti kaaduttuaan kotonaan vuonna 2019, jonka lisäksi hänellä on todettu Parkinsonin tauti.

Muusikko ilmoitti Facebookissa, että tulevat keikat on näin ollen peruttu. Tähden oli tarkoitus esiintyä Helsingissä toukokuussa 2023 osana kiertuettaan.

– Tämä on luultavasti yksi vaikeimmista asioista, jonka olen koskaan joutunut jakamaan uskollisten fanieni kanssa. Kuten ehkä kaikki tiedätte, neljä vuotta sitten jouduin onnettomuuteen, jossa selkärankani vaurioitui. Ainoa tarkoitukseni tänä aikana on ollut päästä takaisin lavalle.

Osbourne kertoo lauluäänensä olevan kunnossa, mutta hänen kehonsa on edellämainituista syistä edelleen liian heikko esiintymiseen.

– Kolmen leikkauksen, kantasoluhoitojen, loputtomien fysioterapiaistuntojen ja viimeisimmän uraauurtavan Cybernics (HAL) -hoidon jälkeen kehoni on kuitenkin edelleen fyysisesti heikko.

Hän kertoo myös suhtautuvansa nöyrästi fanien kärsivälliseen odottamiseen ja kertoo pettymyksen olevan todella kova myös artistille itselleen.

– Hyvällä omallatunnolla olen nyt ymmärtänyt, että en ole fyysisesti kykenevä pitämään tulevia Euroopan/Britannian kiertuepäiviäni. Kuten tiedän, en pysty selviytymään tarvittavista matkoista. En olisi koskaan uskonut, että kiertuepäiväni päättyisivät tällä tavalla.

Osbourne lisää, että hänen tiiminsä suunnittelee parhaillaan ideoita, miten artisti voisi esiintyä ilman liikkumista kaupungista toiseen.

– Haluan kiittää perhettäni, bändiän, joukkoani, pitkäaikaisia ​​ystäviäni Judas Priestissä ja tietysti fanejani loputtomasta omistautumisesta, uskollisuudesta ja tuesta sekä siitä, että he antoivat minulle elämän, jota en koskaan olisi uskonut saavani. Rakastan teitä kaikkia, hän päättää.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja