Mainos

Naapurusto kyllästynyt riettaaseen menoon: Hotellin vieraat harrastavat seksiä avoimesti ikkunoiden edessä – "sitä näkee tapahtuvan neljä kertaa viikossa"

Riettaat turistit ovat aiheuttaneet närkästystä New Yorkissa. 

Arkiseksiä härskimpää menoa kaipaavat turistit ovat löytäneet haluamansa Manhattanin Lower East Sidella sijaitsevasta hotellista, jonka suuret ikkunat antavat muillekin mahdollisuuden nähdä hotellihuoneessa tapahtuvan rietastelun.

New York Postin selvityksen mukaan läheisen kerrostalon asukkaat valittavat näkevänsä Public-hotellin vieraista vähän liikaakin. 68-vuotiaan Leonor Fernandezin mukaan rietastelut eivät rajoitu heteropareihin, vaan "miehet ovat yhdessä, tytöt ja tytöt ovat yhdessä". Fernandez kertoi New York Postille myös, etteivät vieraat vaivaudu edes laskemaan kaihtimia alas.

Osoitteessa 10 Stanton Street majailevat asukkaat valittavat, että vieraat harrastavat seksiä usein ikkunan edessä sen sijaan, että he menisivät sängylle, jossa he kenties pysyisivät paremmin piilossa.

– Heitä näkee harrastamassa seksiä koko ajan, kädet ikkunassa, yksi asukkaista, 26-vuotias Melissa Santos kertoi Postille.

–  En ole mikään tirkistelijä, mutta silmäkulmastakin sitä näkee tapahtuvan neljä kertaa viikossa.

Hiljattaisessa tapaamisessa vuokralaiset nostivat esille häiritsevän ongelman.

– Ihmiset näkevät ihmisten harrastavan seksiä – he eivät edes laske kaihtimia, yksi vuokralaisista sanoi, ja totesi, että 44 asunnon asukkaat joutuvat sietämään melua, alastomuutta ja tupakointia.

64-vuotias Debbie Gonzalez väittää puolestaan nähneensä miehen masturboivan ikkunan edessä.

Hotellista ei ole kommentoitu väitteitä. Erään manhattanilaislakimiehen mukaan tapauksessa ei kuitenkaan ole perusteita lakitoimille. Naapureiden tulisi hänen mukaansa vain peittää silmänsä.

Hotellihuoneiden lisäksi Public-hotellissa on meluisa kattobaari, josta on tehty jo 47 valitusta sen avauduttua kesäkuussa.

***

1:41

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.