”Myrkytön” halpameikki aiheutti rajun reaktion – kolmevuotias tyttö joutui sairaalaan

1:09

Äiti haluaa sosiaaliseen mediaan lataamiensa kuvien kautta varoittaa muita vanhempia, jotta nämä eivät antaisi lastensa toteuttaa kaikkia päähänpistojaan.

Katso videolta, miten kotoa löytyvistä aineksista voi valmistaa limaa lasten leikkeihin.

Amerikkalaisesta päivittäistavarakaupasta ostettu meikkisetti sai aikaan järkyttävää tulosta, kun vain kolmevuotias tyttö leikki ikäisilleen tarkotetuilla ehosteilla.

Lapsi sai halpameikeistä niin pahan allergisen reaktion, että hänen kasvoilleen nousi ihottumaa sekä rakkuloita ja hänen silmänsä turposivat umpeen.

Tytön äiti lähti viemään lastaan lääkäriin. Harmittomina ja myrkyttöminä markkinoituja meikkejä lapselle ostaessaan vanhemmilla ei ollut aavistustakaan, että ne aiheuttaisivat rajun allergisen reaktion.

Äiti tajusi vasta myöhemmin, että lapsille tarkoitetuissa meikeissä oli kuutta yleisesti allergisoivaa kemikaalia.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Allergisen reaktion seurauksena tyttö ei pystynyt syömään päiviin, sillä hänen huuliensa ympärille noussut ihottuma halkeili kipeästi. Kaikkien onneksi allerginen reaktio saatiin kuitenkin talttumaan verrattain nopeasti, ja nyt tyttö on jo parantunut.

Lapsen vanhemmat halusivat kuitenkin jakaa tarinansa varoittaakseen ja muistuttaakseen muita vanhempia siitä, että jälkikasvun mielihalujen toteuttamista kannattaa miettiä tarkkaan.

Lähde: Daily Mail, 7News

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja