Myös someyleisössä harva pääsi Pöllön jäljille ja yllättyi täysin, kun maskin takaa paljastui tv-tähti – yksi hahmo nousi heti suosikiksi: "Toi liikekieli on just"

5:48
Pöllön paljastus löi kaikki ällikällä Masked Singer Suomi -ohjelmassa lauantaina

Masked Singer Suomi -ohjelman myötä Twitterissä alkoi jälleen kiivas arvailu hahmojen henkilöllisyyksistä.

Lauantai-iltana Twitterissä alkoi jälleen kiivas arvailu, kun suosikkiohjelma Masked Singer Suomi -ohjelman uusi kausi alkoi ja ensimmäiset hahmot nähtiin vihdoin tositoimissa.

Lavalla nähtiin lauantaina Geggonen, Pakkanen, Viikinki, Taikahattu, Pöllö ja Kukka, joista maskin riisui ensimmäisenä Alice Cooperin  Poisonin esittänyt Pöllö.

Maskin takaa paljastui lopulta kaikkien suureksi yllätykseksi televisiokasvo Marja Hintikka, vaikka panelistit pohtivat hahmon taakse joko MTV:n uutisankkuria tai poliitikkoa.

Myös Twitterissä monen veikkaus suuntautui kohti Pöllölaaksoa.

 

– Tää Pöllö on Kirsi Alm-Siira, eräs twiitti kuului ja samaa veikkasi myös moni muu – kuten myös vieraileva panelisti Christoffer Strandberg.

Twitterissä kiinnitettiin myös huomiota, että yöpöydällä oli kaksi munaa, joiden tulkittiin viittaavan Alm-Siiran kahteen tyttäreen.

Alm-Siiran lisäksi Twitterissä Pöllöksi veikattiin myös muun muassa kansanedustaja Jaana Pelkosta – joskin harvat osuivat oikeaan.

– Pöllö on Marja Hintikka! Saapa nähdä, milloin Ile tajuaa sen, eräs taitava päättelijä naureskeli.

Kenties eniten hämmennystä Twitterissä herätti kuitenkin jo jakson alkupuolella Pakkanen, jota muun muassa Maria Veitola ehdotti ohjaaja Renny Harliniksi. Hahmo esitti vaikuttavalla raspiäänellä Sinead O’Connorin jätti hitin Nothing Compares 2 U.

Twitterissä arvaukset kuitenkin jakaantuivat todella moneen suuntaan. Moni veikkasi vaikuttavan esityksen taakse Kauniit ja rohkeat -sarjasta tuttua Ronn Mossia, joka näytteli sarjassa pitkään Ridge Forresteria.

– Toi liikekieli on just Ridge. Se eka. Mieti nyt Brooke / Taylor / Caroline tohon viereen. Ja pappi. Koska häät tietty tulossa, eräs perustelu kuului.

Vähintään yhtä moni veikkasi myös, että maskin takana voisi olla Mr. Lordi. Lisäksi arvausten joukossa vilahtivat myös Ville Valo ja David Hasselhof.

– Habituksen perusteella veikkasin että Pakkanen olis Ville Valo, mutta ääni ei oikein täsmännyt, eräs pohti.

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja