Myös Anna Puu on saanut osansa ilmiöstä, jossa lavalle heitetään esineitä kesken keikan: "Pidin ihan hirveän nuhtelun yleisölle"

MTV paikalla Flow festivalilla: haastattelussa ensimmäisenä päivänä esiintyvä Anna Puu 5:26
MTV paikalla Flow festvalilla: haastattelussa ensimmäisenä päivänä esiintyvä Anna Puu

Anna Puu esiintyy perjantaina 11. elokuuta Flow Festivaleilla.

Flow Festivalia juhlitaan tänä viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa, ja festarin ensimmäisenä päivänä, eli tänään perjantaina lavalle asteleee muun muassa laulaja-lauluntekijä  Anna Puu. 

Suomen tunnetuimpiin muusikoihin lukeutuva Anna Puu on nähnyt liki 15-vuotisen uransa aikana yhtä sun toista. Artisti kertoi MTV Uutiset Livelle muun muassa erikoisimpia festarimuistojaan, jotka sijoittuvat hänen uransa alkuvuosiin.

Olimme joskus lämppäämässä muumeja Seinäjoen torilla. Sitten kerran meidän esityksemme jälkeen minun piti spiikata, että seuraavan on luvassa lehmänlantabingo. Nämä ovat ehkä nimenomaan hauskimpia keikkamuistoja, kaikenlaista on mahtunut tähän uraan, hän kertoi.

Viime aikoina mediassa on kerrottu erilaisista tilanteista, joissa artistien päälle tai heidän esiintymislavalleen on heitelty erilaisia asioita kesken keikan. Esimerkiksi yhdysvaltalaisartisti Lil Nas X:n  heinäkuisella Tukholman-keikalla lavalle heitettiin tekovagina, ja laulaja Pinkin keikan lavalle heitettiin kesällä pussissa kuolleen ihmisen tuhkat.

Myös Anna Puu kertoi saaneensa osansa tästä ikävästä ilmiöstä.

– Olimme joskus Kauhajoen kasinolla muistaakseni keikalla, ja siellä lensi palava rööki lavalle. Pidin ihan hirveän nuhtelun yleisölle, että jos vielä yksikin tämmöinen lentää lavalle, niin me lopetamme saman tien. Ei lentänyt enää, hän kertoi.

Millaisia rutiineja Anna Puulla on ennen keikkaa? Entä millaiset jäljet haastavat koronavuodet jättivät häneen? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat